ΑΕΚ και στο Ρολάν Γκαρός!

ΑΕΚ και στο Ρολάν Γκαρός!

Γράφει ο... Αετός!
ΑΕΚ και στο Ρολάν Γκαρός!

bet365

Μήνυμα συμπαράστασης και λατρείας για την ΑΕΚ από το Παρίσσι, όπου ένας τύπος ανέβασε στο Ροολάν Γκαρός πανό που γράφει ΑΕΚ και τη φράση « κράτα γερά» στα γαλλικά!

Το Ρολάν Γκαρός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Grand Slam του τένις, ένα αθλητικό event το οποίο συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα και παίρνει μεγάλη δημοσιότητα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν από εκεί να λείψει η ΑΕΚ, ακόμα κι αν ο υποβιβασμός της στη Football League 2 έχει «πικράνει» πολύ κόσμο!

Την ώρα που όλοι ετοιμάζονταν να παρακολουθήσουν τη δράση στα κορτ της γαλλικής πρωτεύουσας, ένας οπαδός της ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την συμπαράσταση και την αγάπη του για το δικέφαλο με στιλ... γαλλικό! Σήκωσε έτσι ένα μικρό πανό που έγραφε στα ελληνικά ΑΕΚ και από κάτω Τiens Bon, δηλαδή κράτα γερά, δείχνοντας ότι όπου κι αν βρεθούν οι οπαδοί της Ένωσης δεν ξεχνούν την ομάδα τους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα