Οι 11 ομορφότεροι παίκτες του πρωταθλήματος! (pics)

Αντωνία Σπανού
Οι 11 ομορφότεροι παίκτες του πρωταθλήματος! (pics)

bet365

Η αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της και το gazzetta.gr επιλέγει τους καλύτερους της Σούπερ Λιγκ. Αυτή την φορά δεν μοιράζουμε αγωνιστικά βραβεία, αλλά επιλέγουμε τους πιο εμφανίσιμους και φτιάχνουμε την 11αδα που θα έκανε όλες τις γυναίκες να δουν έναν αγώνα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Πολλοί είναι οι άντρες που θα ήθελαν να μπορεί η γυναίκα της ζωής τους να αντιλαμβάνεται τα βασικά του ποδοσφαίρου ή έστω να θέλει να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι χωρίς να βαριέται ή να... γκρινιάζει. Ε, κάναμε την ζωή σας πιο εύκολη...

Το πρωτάθλημα λοιπόν έφτασε στο τέλος του και το gazzetta.gr φτιάχνει το θέμα που θα πρέπει όλοι οι άντρες να δείξουν στην κοπέλα τους μήπως και της δώσουν ένα κίνητρο παραπάνω για να δει το καλοκαιράκι κάποιο παιχνίδι του Euro δίπλα τους.

Ψάξαμε και τελικά φτιάξαμε μια 11αδα με τους πιο ωραίους άντρες της φετινής Super League.

Η επιλογή δεν ήταν εύκολη και σίγουρα θα υπάρχουν διαφωνίες, αλλά εμείς σας παραδίδουμε την δικιά μας 11αδα ομορφιάς και σας καλούμε να δώσετε τα δικά σας, μη αγωνιστικά, βραβεία.

Ρομπέρτο

Ξεκινάμε από τον «άσο» και τον στυλοβάτη κάθε ομάδας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον τερματοφύλακα. Εδώ δεν θα τους κρίνουμε για την απόδοση τους αλλά για την εμφάνιση τους και αυτός που κερδίζει, δεν είναι άλλος από τον Ρομπέρτο. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και στον αγωνιστικό χώρο και εκτός. Σίγουρα αποτελεί έναν από τους πιο εμφανίσιμους παίκτες των ελληνικών γηπέδων και ήρθε ο καιρός να τον δείξετε στις κοπέλες σας, μπας και ξεχάσουν τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Αλμπέρτο Μποτία

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, ίσως να μην είναι ο αγαπημένος της εξέδρας, πάντως έχει τον τρόπο του να κερδίζει τα γυναίκεια βλέμματα θαυμασμού. Ο Ισπανός, έχει εντυπωσιακή παρουσία και αποτελεί έναν από τους λόγους που γεμίζει γυναικείες παρουσίες το γήπεδο του Φαλήρου.

Δημήτρης Χατζηϊσαίας

Ο νεαρός αμυντικός που τον Ιανουάριο μετακόμισε από τον Πανιώνιο στον ΠΑΟΚ, εκτός από ένας πολύ ελπιδοφόρος αμυντικός, θεωρείται και ένας από τους πιο όμορφους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος.

Γιάννης Σκόνδρας

Ο μπακ του ΠΑΟΚ έχει βρει, και αυτός τον τρόπο, να εντυπωσιάζει και εκτός της Τούμπας. Άλλος ένας παίκτης που έχει την συμπάθεια των γυναικών.

Νάνο

Ο μπακ των «πρασίνων» αποτελεί κλασσική αξία των ελληνικών γηπέδων. Ο Νάνο εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος από τις κυρίες που επισκέπτονται το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αλέξανδρος Τζιόλης

Ο Αλέξανδρος Τζίολης έχει μπει για τα καλά στις γυναικείες καρδιές, καθώς θεωρείται ένας από τους πιο όμορφους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Με την φανέλα του ΠΑΟΚ είχε μια γεμάτη χρονιά στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε την ευκαιρία να τον θαυμάσει ο γυναικείος πληθυσμός.

Παϊτίμ Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι φαίνεται να ασχολείται ιδιαίτερα με την εξωτερική του εμφάνιση και αυτό τον κάνει και ξεχωρίζει. Οι επιλογές του κυρίως εκτός γηπέδων είναι πάντα προσεγμένες και το στιλ του δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ρόμπερτ Μακ

Πρόσφατα ο Πέλκας, περνώντας από την ανάκριση του Μπερμπάτοφ δήλωσε ότι ο πιο όμορφος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ρόμπερτ Μακ.

Αφού τον διάλεξε ο Πέλκας πως να τον αφήσουμε εκτός εμείς...

Τάσος Μπακασέτας

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου φέτος έκανε μια ονειρεμένη χρονιά. Εκτός αυτού, με την εμφάνιση του δεν μπορούσε να χάσει μια θέση στην πιο όμορφη 11αδα μας.

Βαγγέλης Πλατέλλας

Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ, έχει τον τρόπο να τραβάει τον γυναικείο θαυμασμό. Από τους πιο εμφανίσιμους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος.

Απόστολος Βέλλιος

Ο επιθετικός του Ηρακλή είναι ο στράικερ της ομορφότερης 11αδας της φετινής Σούπερ Λιγκ. Λίγο τα εντυπωσιακά τατουάζ, λίγο ότι πετυχαίνει γκολ έχει κερδίσει τον θαυμασμό των κυριών στην Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα