Οι μαγικές εκτελέσεις φάουλ του Παγιέ (vids)

Οι μαγικές εκτελέσεις φάουλ του Παγιέ (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι μαγικές εκτελέσεις φάουλ του Παγιέ (vids)

bet365

Ένα από τα πιο «γλυκά» πόδια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και υποψήφιος καλύτερος παίκτης όλη της σεζόν... Το gazzetta.gr χειροκροτεί τον Ντιμίτρι Παγιέ για τη διαφορά που κάνει στη Γουέστ Χαμ, αφού με τα γκολ του, η ομάδα του Μπίλιτς (σχεδόν) πάντοτε παίρνει κάτι από ματς!

Ο Γάλλος... αρτίστας, είναι από τους ποδοσφαιριστές που χαίρεσαι να βλέπεις τη φετινή σεζόν.

Με εννέα γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με τα «σφυριά» να κυνηγούν το θαύμα της παρουσίας τους στην πρώτη τετράδα, με την κλήση του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, με το φοβερό γκολ που πέτυχε ανήμερα των 25ων γενεθλίων του, με την ποιότητα που κάνει... μπαμ, ο Παγιέ είναι από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν.

Η Γουέστ Χαμ έχασε μεν έδαφος στο κυνήγι της τετράδας μετά το 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Boleyn Ground» εξαιτίας της αποβολής του Κουγιατέ που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως αυστηρή απόφαση του ρέφερι, όμως, όσο αυτή η ομάδα έχει τον Παγιέ (και αρκετούς άλλους φυσικά) θα δείχνει πως θα πρέπει άπαντες να τη φοβούνται!

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Ιντερ - Τορίνο, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Κάθε φορά που σκοράρει ο Παγιέ, η Γουέστ Χαμ (σχεδόν) πάντοτε κάτι παίρνει από τα παιχνίδια!

Κι αν δεν γινόταν η... στραβή το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στους «αετούς», η αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Γάλλου με τείχος εφτά παικτών (!) θα είχε χαρίσει μια εξαιρετικά σημαντική νίκη στο σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς.

Τα... συστημένα του Παγιέ στο «Γ» της αντίπαλης εστίας, ας μας επιτραπεί η έκφραση, είναι για εκείνον σαν να του ζητάει κάποιος να ... του βάλει ένα ποτήρι νερό (όπως έχει πει και μια ψυχή).

Τόσο απλό το κάνει να δείχνει.

Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά το κάνει να είναι ο εκ των φετινών αστέρων του λονδρέζικου συλλόγου.

Θυμηθείτε μαζί μας το φάουλ απέναντι στη Μπόρνμουθ, με τη Γουέστ Χαμ να περνάει από το «Vitality Stadium» με σκορ 3-1...

Στο «Ίγουντ Παρκ» κόντρα στη Μπλάκμπερν, ολοκλήρωσε την ανατροπή με απευθείας εκτέλεση φάουλ, προτού σκοράρει και δεύτερη φορά και έρθει τελικά μια πανεύκολη νίκη - πρόκριση στο Κύπελλο με το τελικό 5-1 επί των «ρόβερς».

Είχε μεσολαβήσει ένα γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με την κόντρα να οδηγείται σε επαναληπτικό πριν από τη φάση των «4» στο «Γουέμπλεϊ». Τα «σφυριά» διεκδικούν την παρουσία τους στα ημιτελικά, μετά το 1-1 του «Ολντ Τράφορντ».

Πριν από το καταπληκτικό φάουλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, τον είδαμε να σκοράρει και με την εθνική ομάδα της Γαλλίας σε πρόσφατο φιλικό απέναντι στη Ρωσία, για ν' ανεβάσει ο Παγιέ τις ... μετοχές του στους «τρικολόρ» ενόψει και του Euro του φετινού καλοκαιριού...

Δείτε και το τελευταίο του γκολ απέναντι στους «αετούς». Όσους κι αν έβαζε ο Χένεσι στο τείχος, δεν είχε καμία τύχη εκεί που έστειλε τη μπάλα ο Γάλλος...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 7 από τα 8 ματς πρωταθλήματος που έχει σκοράρει για τη Γουέστ Χαμ, έχει φροντίσει ώστε κάθε γκολ ν' αποδεικνύεται σημαντικό για την ομάδα του, από τη στιγμή που υπάρχει μόλις μια ήττα των Λονδρέζων όταν εκείνος στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό!

Τα ματς που έχει σκοράρει και τα αποτελέσματα:

ΔιοργάνωσηΜατςΤελικό σκορΓκολ Παγιέ
Πρέμιερ Λιγκ15/8/2015 Γουέστ Χαμ - Λέστερ1-255ο λεπτό
Πρέμιερ Λιγκ14/9/2015 Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ2-09ο λεπτό, 48ο λεπτό
Πρέμιερ Λιγκ3/10/2015 Σάντερλαντ - Γουέστ Χαμ2-260ο λεπτό
Πρέμιερ Λιγκ17/10/2015 Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ1-394ο λεπτό
Πρέμιερ Λιγκ12/1/2016 Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ1-367ο λεπτό
Πρέμιερ Λιγκ13/2/2016 Νόριτς - Γουέστ Χαμ2-274ο λεπτό
Κύπελλο Αγγλίας21/2/2016 Μπλάκμπερν - Γουέστ Χαμ1-536ο λεπτό, 92ο λεπτό
Πρέμιερ Λιγκ2/3/2016 Έβερτον - Γουέστ Χαμ2-390ο λεπτό
Κύπελλο Αγγλίας13/3/2016 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ1-168ο λεπτό
Πρέμιερ Λιγκ2/4/2016 Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας2-241ο λεπτό

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα