Kαρέλης: Κυνηγώντας τον Σαλπιγγίδη...

Kαρέλης: Κυνηγώντας τον Σαλπιγγίδη...

Νίκος Ρόλλας
Kαρέλης: Κυνηγώντας τον Σαλπιγγίδη...

bet365

Ο Νίκος Καρέλης έφτασε αισίως τα 12 γκολ και ευελπιστεί, όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, να γίνει ο πρώτος Έλληνας σκόρερ του Παναθηναϊκού από το 2008 και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός στηριζόταν στο σκοράρισμα συνήθως σε ξένους παίκτες, με πιο χαρακτηριστική φυσικά την περίοδο του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος, με μεγάλη επιτυχία, σήκωνε στις πλάτες του την επίθεση του «τριφυλλιού».

Στις δύο χρονιές που έμεινε ο Γάλλος στους «πράσινους» πέτυχε 23 και 20 αντίστοιχα, αποτελώντας τον παίκτη με τα περισσότερα γκολ στην ομάδα. Τι έκαναν όμως οι Έλληνες συμπαίκτες του; Λίγα πράγματα.

Κάτι που φέτος έχει αλλάξει εξαιτίας τις εξαιρετικής βελτίωσης που παρουσιάζει παιχνίδι με παιχνίδι ο Νίκος Καρέλης. Ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα, την Κυριακή το απόγευμα, έφτασε αισίως τα 12 γκολ και ακόμη δεν έχει τελειώσει η χρονιά για αυτόν...

Έχει άλλο ένα παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της SuperLeague και άλλα 6 για τα play off. Κάτι που του επιτρέπει να αισιοδοξεί οτι θα φτάσει την επίδοση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, την σεζόν 2007-2008, όταν είχε στείλει 15 φορές την μπάλα στα δίχτυα.

Το να γίνει όμως ο Έλληνας με τα περισσότερα γκολ, σε μία σεζόν, για τον Παναθηναϊκό, είναι ένα άπιαστο όνειρο, όχι μόνο για τον Νίκο Καρέλη, αλλά για οποιονδήποτε, καθώς το ρεκόρ το κρατάει ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος την σεζόν 1971-12 ούτε λίγο, ούτε πολύ είχε πετύχει 39 γκολ.

Επίδοση που φαντάζει εξωπραγματική για τα τωρινά δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

ΣεζόνΠαίκτηςΓκολ
2013-14Κλωναρίδης7
2012-13Χριστοδουλόπουλος3
2011-12Κατσουράνης4
2010-11Κατσουράνης/Χριστοδουλόπουλος5
2009-10Κατσουράνης8
2008-09Σαλπιγγίδης10
2007-08Σαλπιγγίδης15

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα