H αναγέννηση του Πέτριτς (vids)

H αναγέννηση του Πέτριτς (vids)

Gazzetta team
H αναγέννηση του Πέτριτς (vids)

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς αναγεννήθηκε στα... χέρια του Γιάννη Αναστασίου και όπως αναλύει το gazzetta.gr πάει για ρεκόρ 5ετίας στο σκοράρισμα.

Μετά τον Μάρκους Μπεργκ και τον Ντάνιελ Πράνιτς, το νέο στοίχημα του Γιάννη Αναστασίου άκουγε στο όνομα του Μλάντεν Πέτριτς... Ενός ποδοσφαιριστή με τεράστιες ικανότητες, ο οποίος όμως είχε βγει εκτός ρυθμού με αποτέλεσμα να μην αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Μπορεί να χρειάστηκαν περίπου 10 μήνες, όμως ο «Ολλανδός» κατάφερε να κάνει τον Κροάτη επιθετικό τον παίκτη που με την φανέλα του Αμβούργου έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο...

Το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο σηματοδότησε την αφετηρία και έκτοτε ο 34χρονος στράικερ πάει... τρένο, αποτελώντας τον MVP του «τριφυλλιού» στην αντεπίθεση για την κατάκτηση του τίτλου. Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί...

Από εκείνο το ματς, μετράει συνολικά 13 αγώνες στους οποίους έχει πετύχει 6 γκολ, ενώ έχει μοιράζει και 3 ασίστ. Κοινώς έχει συμμετοχή στα 9 από 27 τέρματα που έχουν σκοράρει, σε αυτό το διάστημα οι «πράσινοι»...

Συνολικά εφέτος έχει πετύχει 8 γκολ (7 στην SuperLeague και 1 στο Europa League), ισοφαρίζοντας την επίδοση της σεζόν 2011-12, όταν φορούσε για τελευταία χρονιά την φανέλα του Αμβούργου.

Πλέον ο στόχος του είναι άλλα 6 γκολ στα υπόλοιπα 9 παιχνίδια, προκειμένου να κάνει ρεκόρ 5ετίας, φτάνοντας τα 13 γκολ που είχε το 2010-11.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα