Αυτός είναι ο Δανός διαιτητής στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Δημήτρης Βέργος
Αυτός είναι ο Δανός διαιτητής στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον 35χρονο Δανό διαιτητή Μαντς - Κρίστοφερ Κριστόφερσεν, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την προσεχή αγωνιστική.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μίλαν - Ολυμπιακός! (21+), *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως συνηθίζει στα ντέρμπι από την αρχή της σεζόν, η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή και για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο εκλεκτός της ΚΕΔ είναι ο 35χρονος Δανός ρέφερι Μαντς – Κρίστοφερ Κριστόφερσεν, ο οποίος είναι διεθνής από το 2013.

Η ευρωπαϊκή του παρουσία

Ο Κριστόφερσεν έχει σφυρίξει 11 ματς στο Europa League (δύο σε ομίλους και εννιά αγώνες προκριματικών), δύο ματς στα προκριματικά του Champions League, καθώς και ένα παιχνίδι προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι κίτρινες και κόκκινες που βγαίνουν από το τσεπάκι του

Στα 14 ευρωπαϊκά και διεθνή παιχνίδια που έχει στην καριέρα του μέχρι σήμερα ο Κριστόφερσεν βγάζει μέσο όρο 5,2 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι, ενώ συνολικά σε αυτά τα παιχνίδια έχει δείξει και τέσσερις φορές την κόκκινη κάρτα. Όσον αφορά στα παιχνίδια του δανέζικου πρωταθλήματος, ο Κριστόφερσεν έχει εμπειρία 149 αγώνων, στους οποίους βγάζει μέσο όρο τέσσερις κίτρινες ανά παιχνίδι, ενώ έχει δείξει συνολικά 21 φορές την κόκκινη.

Τα πέναλτι που σφυρίζει

Στα 14 ευρωπαϊκά και διεθνή ματς που έχει διευθύνει ο Κριστόφερσεν έχει υποδείξει μόλις τρία πέναλτι, ενώ στο πρωτάθλημα της Δανίας σε 149 παιχνίδια έχει σφυρίξει 26 πέναλτι.

Δεν έχει σφυρίξει ελληνική ομάδα στην Ευρώπη

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κανένα από τα ευρωπαϊκά ματς που έχει διευθύνει δεν έχει βρει στον δρόμο του κάποια ελληνική ομάδα. Τη φετινή σεζόν στις διοργανώσεις της UEFA έχει διευθύνει τρία ματς προκριματικών Champions και Europa League (Σκεντίγια – Σερίφ 1-0, Ρόζενμποργκ – Κορκ 3-0 και Γκλέναβον – Μόλντε 2-1), καθώς και ένα παιχνίδι ομίλου του Europa League μεταξύ της Βιντεότον και της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ (0-2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα