Καλαϊτζάκης: «Είμαι... θρασύς!»

Καλαϊτζάκης: «Είμαι... θρασύς!»

Γιώργος Κούβαρης
Καλαϊτζάκης: «Είμαι... θρασύς!»

bet365

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έκανε career-high στον χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Πανιώνιο και μιλάει στο gazzetta.gr για το... μπασκετικό του θράσος και τις ευκαιρίες που θέλει να αρπάξει από τα μαλλιά!

Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Πριν από τρεις μήνες έκλεισε 19 χρόνια ζωής και μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση προσπαθεί να κερδίσει μία θέση δίπλα στα αστέρια του Παναθηναϊκού.

Με ύψος 2.01 μέτρα αποτελεί τον πλέι μέικερ του... μέλλοντος, έχοντας ήδη ξεχωρίσει στις μικρές Εθνικές, ενώ φέτος έχει μπει δειλά-δειλά στο «πράσινο» rotation.

Απέναντι στον Πανιώνιο βρέθηκε για 14:09 στο παρκέ του ΟΑΚΑ, τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά στην μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα πρόλαβε να σημειώσει έξι πόντους (σ.σ. ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ στην Basket League από το ματς με τον ΓΣΛ Φάρο) έχοντας 3/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Λίγο μετά το παιχνίδι, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε στο gazzeta.gr και απάντησε ευθέως για την αυτοπεποίθηση που νιώθει κάθε φορά που βρίσκεται στο παρκέ, αλλά και για το μπασκετικό θράσος που τον διακατέχει.

«Κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ θέλω να δίνω το 100% είτε είναι για δύο λεπτά, είτε είναι για 14 λεπτά όπως σε αυτό το ματς. Τον τελευταίο έναν-ενάμιση μήνα δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ γιατί το πρόγραμμα της ομάδας ήταν πολύ δύσκολο. Οπότε κάθε ευκαιρία που σου δίνει ο προπονητής σου πρέπει να την αρπάζεις από τα μαλλιά και να μπαίνεις σιγά-σιγά στην ομάδα και το rotation. Και να κάνεις αυτά που θέλει και σου ζητάει» λέει ο 19χρονος point guard και στέκεται στο... θράσος του:

«Δόξα τω Θεό είμαι... θρασύς με την καλή έννοια. Όπως σου είπα θέλω να μπαίνω στο γήπεδο και να δίνω το 100%. Να παίρνω πάντα την καλύτερη επιλογή. Αν είμαι μόνος να σουτάρω και όποτε είναι να δώσω πάσα, να το κάνω. Πρέπει να παίζεις με αυτοπεποίθηση αν θέλεις να αντεπεξέλθεις στο υψηλότερο επίπεδο», ενώ αναφέρθηκε και στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Τσάβι Πασκουάλ.

«Ο κόουτς από την προετοιμασία έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Και από τη πλευρά μου προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση να του δείχνω ότι μπορώ να πάρω τα λεπτά που μου αναλογούν. Οι συμπαίκτες μου με πιστεύουν και μάλιστα θέλουν να σουτάρω και περισσότερο.»

Ποιοι είναι αυτοί; «Ο Κρις με τον Θανάση είναι εκείνοι που θα μου πουν το κακό μου, τι πρέπει να βελτιώσω, τα πάντα. Τα καλά και κακά μου.»

Εκείνος μπορεί στην EuroLeague να μην έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής ωστόσο βρίσκεται στις προπονήσεις, ζει την ομάδα και θεωρεί ότι η κακή εικόνα θα αλλάξει και μάλιστα πολύ σύντομα! «Πάντα κάνουμε αυτά που θέλει ο προπονητής κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, αλλά στα ματς δεν ξέρω τι γίνεται. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα το δείξουμε στη συνέχεια. Θα πάμε καλύτερα από εδώ και στο εξής».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα