Ο Ζλάταν των φτωχών, ο «Iμπρα» και η Ρεάλ (vids)

Ο Ζλάταν των φτωχών, ο «Iμπρα» και η Ρεάλ (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ζλάταν των φτωχών, ο «Iμπρα» και η Ρεάλ (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται σήμερα να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και το gazzetta.gr παρουσιάζει κάποιες από τις άγνωστε πτυχές του Σερβοελβετού φορ.

Ως παιδί περπατώντας στους δρόμους του γερμανόφωνου Σανκτ Γκάλεν της Ελβετίας, ο μικρός Αλεκσάνταρ ονειρευόταν να μπει στο γεμάτο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το αποκάλυψε τον περασμένο φθινόπωρο λίγο πριν από τα ματς της Λέγκια Βαρσοβίας εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όταν ήμουν παιδί υποστήριζα τη Ρεάλ Μαδρίτης και ονειρευόμουν να παίξω κάποτε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου», υποστήριξε πριν η μοίρα τον φέρει ως αντίπαλο της «βασίλισσας» την οποία πλήγωσε με την ασίστ για το 3-3 στο δεύτερο ματς. Εκείνη η ισοπαλία αποδείχθηκε καθοριστική για να περάσει ως 3η η πρωταθλήτρια Πολωνίας από ένα όμιλο με Ρεάλ και Ντόρτμουντ.

Στα εφηβικά του χρόνια, όταν άρχισε να πρωτοκλωτσάει την μπάλα, «είχα είδωλο τον βραζιλιάνο Ρονάλντο», ενώ θεωρεί το ιταλικό πρωτάθλημα «το καλύτερο του κόσμου».

Όσο για την πολυσυζητημένη σύγκριση με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; Ο «Prijo» είναι ξεκάθαρος: «Θεωρώ τον Ζλάταν τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο και το να με συγκρίνουν μαζί του ήταν άκρως τιμητικό. Δε θα αρνηθώ καμία μονομαχία και θα δεχθώ την πρόκληση μαζί του σε οτιδήποτε κι αν είναι αυτό», είχε πει σε μια on camera «ανάκριση» των φίλων της Λέγκια, μέσω μηνυμάτων στο Facebook και στο Twitter.

Το 2013 αφού περιπλανήθηκε στα γήπεδα της Αγγλίας, της Ελβετίας και της Νορβηγίας, πήγε στη Στοκχόλμη. Σημείωσε «χατ τρικ» στο ντεμπούτο του με την Τζουργκάρντεν και την επομένη είδε στα περίπτερα της σουηδικής πρωτεύουσας το πρώτο πρωτοσέλιδο, που τον παρουσίαζε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Αυτό ήταν, το παρατσούκλι είχε βγει…

Με τα social media είχε μια καλή σχέση μέχρι που ένας οπαδός σχολίασε τη γυναίκα του. Ο Πρίγιοβιτς του απάντησε το ίδιο αισχρά και αμέσως έκλεισε το λογαριασμό του στο instagram.

Όσοι τον έζησαν για ενάμιση χρόνο στη Λέγκια ξέρουν για την στενή σχέση και τη φιλία με τον Νεμάνια Νίκολιτς, που πριν από δύο χρόνια ήταν μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και πέρσι το καλοκαίρι είχε φτάσει μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Πριν λίγο καιρό άφησε κι αυτός τη Λέγκια, μετακόμισε στις ΗΠΑ, οπότε ο Αλεκσάνταρ έχασε κάθε ενδιαφέρον παραμονής στη Βαρσοβία.

Είναι κομματάκι οξύθυμος, σε μια προπόνηση της πολωνικής ομάδας πιάστηκε στα χέρια με το βοηθό προπονητή και αντιμίλησε στον προπονητή του, για να βρεθεί στη β’ ομάδα, ενώ μετά από ένα παιχνίδι της Λέγκια με την Ζόρια Λουχάνσκ για το Γιουρόπα Λιγκ δεν δίστασε να αποθεώσει δημόσια τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της ομάδας του για τη νίκη τους στη… μάχη με τους Ουκρανούς.

Για τους σκληροτράχηλους φίλους της Λέγκια έγινε ήρωας με το γκολ στον τελικό του κυπέλλου το 2016 κόντρα στη Λεχ Πόζναν, που χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα της Βαρσοβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα