Πρίντεζης: Στο «μηδέν» μετά από 3 χρόνια!

Αντωνία Σπανού
Πρίντεζης: Στο «μηδέν» μετά από 3 χρόνια!
Απίστευτο στατιστικό «στοιχείο» για τον Γιώργο Πρίντεζη που έμεινε στους μηδέν πόντους μετά από 3 χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος. Το gazzetta.gr θυμάται την τελευταία φορά.

Την προηγούμενη αγωνιστική στην Euroleague o Mατ Λοτζέσκι έμεινε στο μηδέν και αυτή ήταν μόλις η 3η φορά στην καριέρα τους στους «ερυθρόλευκους» που ο Βέλγος φόργουορντ μέτρησε μηδέν πόντους στην Ευρώπη.

Στο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ αυτός που έκανε μεγάλη εμφάνιση και κράτησε στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης.

Η Euroleague ανήκει στο παρελθόν και οι πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν στις υποχρεώσεις της Basket League, με ένα παιχνίδι αυξημένης δυσκολίας κόντρα στον Άρη.

Αυτή την φορά ένα άλλο επιθετικό όπλο του Γιάννη Σφαιρόπουλου έμεινε στο μηδέν αποτελώντας ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη από τον Λοτζέσκι.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μεγάλη νίκη στο Αλεξάνδρειο, με έναν ακόμα πρωταγωνιστή της ομάδας να μην έχει συμμετοχή σε αυτήν, τουλάχιστον στο σκοράρισμα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν κατάφερε να πετυχεί πόντο. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε στο παρκέ για 25 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα και σε αυτά μέτρησε 0/6 δίποντα και 0/2 τρίποντα.

Το εντυπωσιακό δεν είναι τόσο ότι ο «Πριντ» είχε μια κακή βραδιά, το εντυπωσιακό είναι πόσο του πήρε για να κάνει μια κακή βραδιά στο πρωτάθλημα.

Σου αρέσει να παίζεις πολλούς αγώνες; Η Sportingbet έχει για σένα... πριμ στο παρολί.

Είναι γεγονός ότι από την Άνοιξη του 2011 που ο Πρίντεζης επέστρεψε στο «Λιμάνι» και έπαιξε μόλις 8 παιχνίδια και σε αυτά βρέθηκε για λίγο στο παρκέ σε μια προσπάθεια να επανενταχθεί στην ελληνική πραγματικότητα.

Από τότε και με τον παίκτη των πρωταθλητών να μετά γεμάτες χρονιές ο Πρίντεζης δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις σε ένα παιχνίδι.

Σε αγώνες πρωταθλήματος αλλά και playoffs ο «Πριντ» δεν σκόραρε μόνο στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο στο τέλος της σεζόν 2012-2013, όπου έμεινε στο παρκέ για 7 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα και είχε 0/2 δίποντα και 0/1 τρίποντο.

Η συνολική προσφορά του «ερυθρόλευκου» φόργουορντ εκείνη την σεζόν ήταν 13,71 πόντοι στο πρωτάθλημα και 10,13 πόντοι στα playoffs.

Από τότε ο Πρίντεζης έχει κάνει 3 γεμάτες χρονιές με 84 παιχνίδια και μαζί με την φετινή σεζόν, ο αγώνας με τον Άρη είναι η πρώτη φορά που δεν καταφέρνει να σκοράρει.

Ο Πρίντεζης προέρχεται από μια δύσκολη περσινή χρονιά και ένα καλοκαίρι που χρησιμοποίησε για να αποθεραπευτεί και να είναι ετοιμοπόλεμος.

Μετά την εντυπωσιακή του παρουσία κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το... εντυπωσιακό μηδενικό στην στατιστική του δίπλα στους πόντους του... φαίνεται ξένο, τόσο που όταν ψάχνεις λίγο τα στοιχεία και βλέπεις ότι είχε να γίνει εδώ και 3 χρόνια δείχνει πόσο εντυπωσιακός είναι ο Γιώργος Πρίντεζης με την παρουσία του μέσα στο παρκέ.

Όλο αυτό γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε ότι Πρίντεζης μέτρησε δεύτερο μηδενικό την φετινή σεζόν, αφού και στο παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια δεν κατάφερε να πετύχει κάποιον πόντο (0/3 σουτ σε 18 λεπτά).

Όταν δε συνειδητοποιείς ότι σε 159 παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού μόνο στην Α1 έχει τύχει άλλες 2 φορές κάνει την χθεσινή... αφλογιστία να φαντάζει τόσο ξένη για αυτόν τον παίκτη.

Ο Πρίντεζης έχει καταφέρει μαι κακή επιθετικά βραδιά του να φαντάζει τόσο μακρινή, όσο τα 3 χρόνια που είχε να του τύχει.

Το μηδέν δίπλα στην στατιστική του είναι τόσο απίστευτο, όσο οι πίνακες με την γεμάτη στατιστική του εδώ και 5 χρόνια που βρίσκεται στο «Λιμάνι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα