Τα... πάντα όλα στο «Τhe Day After»!

Gazzetta team
Τα... πάντα όλα στο «Τhe Day After»!

bet365

Μετά την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, το «The Day After» επέστρεψε στην... συχνότητα του gazzetta tv! O Νίκος Τζαντζαράς για περίπου 1.30 ώρα ανέλυσε την αγωνιστική που έφυγε, αλλά και αυτή που έρχεται!

Ένα δίωρο γεμάτο αναλύσεις, απόψεις, ειδήσεις και πλούσιο παρασκήνιο! Ο Νίκος Τζαντζαράς και οι συνεργάτες του, blogger και συντάκτες του gazzetta, φέρνουν στις οθόνες του pc σας όλα όσα έγιναν στην αγωνιστική που πέρασε και δεν είδαν το φως της δημοσιότητας!

Ο αναλυτής αγώνων Γιώργος Βλάχος με τον δικό του τρόπο βάζει στο... μικροσκόπιο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, ενώ ο blogger για τα θέματα του «Δικεφάλου» Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού, Δημήτρης Τομαράς... προσφέρουν το πρώτο πιάτο για την... μάχη του Φαλήρου την ερχόμενη Κυριακή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα