«Τhe Day After» με διαιτησία και ντέρμπι!

Gazzetta team
«Τhe Day After» με διαιτησία και ντέρμπι!

bet365

Ντέρμπι στα... χαρτιά, χοντρά διαιτητικά λάθη, όμορφα γκολ, βαθμολογικές ανακατατάξεις! Τι δεν είχε η αγωνιστική που πέρασε; Όλα αυτά ανέλυσε ο Νίκος Τζαντζαράς στο «Τhe Day After»! Δείτε ξανά την εκπομπή.

Για ακόμη μια Δευτέρα, η αθλητική εκπομπή «Τhe Day After» ήρθε στις οθόνες του gazzetta.gr, για να σας δείξει από πρώτο χέρι όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες. Ένα δίωρο γεμάτο αναλύσεις, απόψεις, ειδήσεις και πλούσιο παρασκήνιο! Ο Νίκος Τζαντζαράς παρουσίασε και οι συνεργάτες του, blogger και συντάκτες του gazzetta, ανέλυσαν τα δρώμενα.

Παράλληλα ο αναλυτής αγώνων Γιώργος Βλάχος με τον δικό του τρόπο έβαλε στο... μικροσκόπιο το ντέρμπι του Φαλήρου που βρήκε μεγάλο νικητή τον Ολυμπιακό επί της ΑΕΚ.

Δείτε ξανά την εκμπομπή

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα