Γίναμε αυτό που... κοροϊδεύουμε! (vid)

Νίκος Ρόλλας
Γίναμε αυτό που... κοροϊδεύουμε! (vid)
Ένα «κομμένο» βίντεο, ένα ατυχές κείμενο, μια απαραίτητη κωλοτούμπα και μια -ακόμα- πιο απαραίτητη «συγγνώμη».

Πολλά μπορείς να πεις ότι έχει πει ή έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με τα οποία είτε διαφωνείς, είτε συμφωνείς, είτε σου είναι αδιάφορα, αλλά όχι το... χθεσινό.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ έχει δώσει τις αφορμές για να ασχοληθούν τα media μαζί του, όμως το βίντεο που κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου, με τον ίδιο να φαίνεται ως «ξενοφοβικός» απέναντι στα παιδάκια των προσφύγων, είναι πέρα για πέρα αποτέλεσμα μοντάζ.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Θανάση Χειμωνά, απομονώθηκε η φράση του, όπως βόλευε κάποιους και το βίντεο έγινε viral...

Και τώρα, ο Μπογδάνος (όπως και οποιοσδήποτε άλλος, αν ήταν στη θέση του) είναι έξω φρενών, και δικαίως!

Και εμείς την «πατήσαμε» και κάναμε ολόκληρο άρθρο με την εξωφρενική -όπως παρουσιαζόταν στο video που κυκλοφορούσε στο YouTube- αποψη του, χωρίς να έχουμε κάνει ως οφείλαμε την ερευνά μας και να δούμε αν το βίντεο είναι ολόκληρο και όχι απόσπασμα.

Απλώς πήραμε το video που κυκλοφορούσε και το προσθέσαμε στο άρθρο μας.

Δείτε το ολόκληρο βίντεο, χωρίς την απομονωμένη φράση που κυκλοφόρησε στα social media.

Και τώρα ήρθε η ώρα, σαν μεγάλα και υπεύθυνα παιδιά, να ζητήσουμε συγγνώμη τόσο από τον κ. Μπογδάνο, όσο και από τους αναγνώστες μας που γίναμε αυτό που κοροϊδεύουμε!

Είναι λογικό να διαφωνούμε, είναι θεμιτό να κάνουμε (και να δεχόμαστε) πλάκα, αλλά στην εποχή μας, στην εποχή της ανθρωποφαγίας, στην εποχή του όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας, είναι μεγάλο λάθος να δίνουμε τροφή στον μύλο της παράνοιας.

Ζητούμε συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και από το αναγνωστικό μας κοινό για την ακούσια «παραπληροφόρηση».

Είναι δικό μας φάουλ και... δεν θα ξανασυμβεί!