Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην Ώρα των Πρωταθλητών!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην Ώρα των Πρωταθλητών!

Gazzetta team
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην Ώρα των Πρωταθλητών!

bet365

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα βρεθεί στο στούντιο της Nova και θα μιλήσει για το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ «Diamonds are Forever» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τιμή του Δημήτρη Διαμαντίδη.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Novasports1HD την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή και καλεσμένο τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο «Φράγκι», θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στη Κάντζα και θα μιλήσει στο Γιάννη Καραλή και στο Γιώργο Συρίγο για το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ «Diamonds are Forever» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τιμή του Δημήτρη Διαμαντίδη.

To τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ το διήμερο Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου – Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού Superfoods, της Μπαρτσελόνα, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ και θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα