Yπερπαραγωγή της NOVA για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Yπερπαραγωγή της NOVA για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

bet365

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 19:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας τον αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τα αθλητικά κανάλια της Nova, ετοιμάζουν ακόμη μία υπερπαραγωγή για να καλύψουν ένα κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες και εκτός από την sky κάμερα που προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης, μεταξύ άλλων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion και 1 ασύρματη steady cam.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και οικοδεσπότες τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός σε περιγραφή των Δημήτρη Κανελλάκη και Γιώργου Λυκουρόπουλου, ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη, Νίκου Τζουάννη, Αποστόλη Λάμπου και Γιώργου Αργυρόγλου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr. Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag της αναμέτρησης #AEKPAO.

Και όλα αυτά εν όψει του ντέρμπι των «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που έρχονται την Κυριακή 13 Μαρτίου στα κανάλια Novasports!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα