Τσάμπιονς Λιγκ με Μανωλά, Τοροσίδη και Τσάνα

Gazzetta team
Τσάμπιονς Λιγκ με Μανωλά, Τοροσίδη και Τσάνα

bet365

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στην ΕΡΤ, με τους Κώστα Μανωλά, Βασίλη Τοροσίδη και Κώστα Τσάνα να μιλούν πριν και μετά τον αγώνα της Ρόμα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στην ΕΡΤ1 στις 21.00, στην εκπομπή «CHAMPIONS ΕΡΤ- PRE GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον βοηθό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Κώστα Τσάνα, θα δείτε αφιερώματα στη Ρόμα και τη Ρεάλ λίγο πριν από τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης για την «φάση των 16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στις 21.45, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και το σάιτ www.ert.gr, τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Στις 23.45, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με ανάλυση του αγώνα αλλά και με συνεντεύξεις από τη Ρώμη του Βασίλη Τοροσίδη και του Κώστα Μανωλά. Επίσης, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση της Γάνδης με τη Βόλφσμπουργκ. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα