Τι θα δείξουν ΚΙCK OFF και GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ στον ΣΚΑΪ

Gazzetta team
Τι θα δείξουν ΚΙCK OFF και GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ στον ΣΚΑΪ

bet365

Eνα ακόμα Σαββατοκύριακο και ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει πλούσιο θέαμα στις δύο αθλητικές του εκπομπές ΚΙCK OFF και GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ!
KICK OFF
Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη φέρνει στους δέκτες μας όλη τη δράση από τη 13η αγωνιστική της Superleague.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Βέροια-Παναθηναϊκός στον ΣΚΑΪ θα δείτε πρώτοι τα highlights, τη συνέντευξη τύπου και όλο το ρεπορτάζ, με απευθείας συνδέσεις με το γήπεδο της Βέροιας και βέβαια όλες τις επίμαχες φάσεις με την ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται όπως κάθε Κυριακή στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Highlights και ρεπορτάζ από τα παιχνίδια Πανθρακικός-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, ΑΕΚ-Καλλονή και από όλους υπόλοιπους τους αγώνες της Superleague.
Κι ακόμη: Football League, μπάσκετ, πολλά γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όλα τα σημαντικά γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας.
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:
-Μετράει αντίστροφα για το ματς της χρονιάς ο Ολυμπιακός. Αποδεκατισμένη από απουσίες αλλά φορμαρισμένη και αποφασισμένη έρχεται η Αρσεναλ στο Φάληρο.
-Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ για τη Χρυσή Μπάλα του 2015. Ποιός είναι το φαβορί και ποιόν ξέχασε η FIFA για χάρη του star system.
-Μέχρι και πρωτάθλημα προλαβαίνει να πάρει η Λίβερπουλ του Κλοπ. Πλησίασε στους 6 βαθμούς από την κορυφή και διέλυσε 6-1 τη Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ, όπου πάει φουλ για τελικό. Ασύλληπτο ρεκόρ από τον Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ που ξεπέρασε τον Φαν Νίστελροϊ.
-Η απίστευτη γκάφα της Ρεάλ Μαδρίτης που χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη στο Κύπελλο και κινδυνεύει με αποκλεισμό και το fair play του Λουίς Ενρίκε που άφησε σκόπιμα την Μπαρτσελόνα με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την μικρή Βιγιανοβένσε.
-Ο Ομπαμεγιάνγκ πάει για ρεκόρ γκολ στη Μπουντεσλίγκα αλλά η Μπάγερν πάει για ρεκόρ συγκομιδής βαθμών και δεν παίζεται από κανέναν. Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της δεκαετίας γίνεται στην Ιταλία, όπου η κορυφή αλλάζει κάτοχο κάθε εβδομάδα. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
-Ο Βρετανός Τάισον Φιούρι νίκησε τον ανίκητο για 8 χρόνια Βλάντιμιρ Κλίτσκο και είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στην πυγμαχία.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός κι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Superleague και πολλά γκολ όλους τους σημαντικούς αγώνες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα