H EΡΤ1 δείχνει Γιουβέντους - Μάντσεστερ Σίτι

Gazzetta team
H EΡΤ1 δείχνει Γιουβέντους - Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Ρεπορτάζ από τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Μόναχο, ζωντανό το Γιουβέντους - Μάντσεστερ Σίτι αλλά και όλα τα γκολ της βραδιάς, είναι το τηλεοπτικό μενού της ΕΡΤ την Τετάρτη για το Champions League

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ1, στις 21.00, στην εκπομπή «CHAMPIONS EΡT - PRE GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον Ντανιέλ Μπατίστα, θα δείτε όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό.

Στις 21.45, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD, αλλά και από το σάιτ της ΕΡΤ www.ert.gr, σε απευθείας συνδέση με το Τορίνο, τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Σίτι. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Στην εκπομπή «CHAMPIONS EΡT - POST GAME», που ακολουθεί αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα δείτε στιγμιότυπα απ’ όλα τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στο Champions League. Ακολουθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αϊντχόφεν. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα