Στην Nova ο Ολυμπιακός με Σίβασπορ και Μπεσίκτας!

Στην Nova ο Ολυμπιακός με Σίβασπορ και Μπεσίκτας!

Gazzetta team
Στην Nova ο Ολυμπιακός με Σίβασπορ και Μπεσίκτας!

bet365

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται και τα κανάλια Novasports θα προβάλουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους φιλικούς αγώνες Ολυμπιακός – Sivasspor, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία και Ολυμπιακός – Besiktas, που θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αρχή γίνεται την Τρίτη 4 Αυγούστου, στις 20:00, με τον αγώνα Ολυμπιακός- Sivasspor, που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά.

Την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 21:00, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Ολυμπιακός – Besiktas σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά.

Τους αγώνες των «ερυθρόλευκων», οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν και μέσω της υπηρεσίας Nova GO, ενώ θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση μέσω του WEB TV του Novasports.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα