Παναθηναϊκός-Ουντινέζε και Αστέρας Τρίπολης-Φίτεσε στα κανάλια Novasports

Gazzetta team
Παναθηναϊκός-Ουντινέζε και Αστέρας Τρίπολης-Φίτεσε στα κανάλια Novasports

bet365

Συνεχίζεται το καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό θέαμα στα κανάλια Novasports με συναρπαστικούς φιλικούς αγώνες, στους οποίους από αυτή την εβδομάδα προστίθενται και οι φιλικοί αγώνες του Αστέρα Τρίπολης!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους φιλικούς αγώνες, Παναθηναϊκός – Udinese, και Αστέρας Τρίπολης- Vitesse. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.

Ο Αστέρας Τρίπολης της Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις 20:00 θα αντιμετωπίσει την Vitesse στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους επί ολλανδικού εδάφους. Ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-Vitesse, θα μεταδοθεί απευθείας από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, σε περιγραφή του Τάκη Κουλουμπή και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.

Ο Παναθηναϊκός την ίδια ημέρα στις 21.00 θα υποδεχτεί στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την ιταλική Udinese σε μία πρόβα τζενεράλε, λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Ο αγώνας Παναθηναϊκός- Udinese θα μεταδοθεί απευθείας από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ ο Αποστόλης Λάμπος.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την εβδομάδα στα κανάλια Novasports θα μεταδοθούν και οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού με την Fenerbahce και την Antalyaspor, την Τρίτη 21 Ιουλίου και την Πέμπτη 23 Ιουλίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

Τρίτη 21 Ιουλίου

20:30, Ολυμπιακός-Fenerbahce σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Νίκου Γαβαλά, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

Τετάρτη 22 Ιουλίου

20:00, Αστέρας Τρίπολης-Vitesse σε περιγραφή Τάκη Κουλουμπή και ρεπορτάζ Γιώργου Αργυρόγλου, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD

Τετάρτη 22 Ιουλίου

21:00, Παναθηναϊκός- Udinese σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ Αποστόλη Λάμπου, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα