Live απόψε η κλήρωση της Super League

Live απόψε η κλήρωση της Super League

bet365

Από τα κανάλια Novasports μεταδίδεται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2015-2016.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, σήμερα Τρίτη στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2015-2016.
Στην παρουσίαση θα είναι οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Άγγελος Στυλιάδης, ενώ θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr. Αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας θα ακολουθήσει Post Draw Show με ρεπορτάζ από τους Μανώλη Βογιατζάκη και Αποστόλη Λάμπο με όλες τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις από τα αποτελέσματα της κλήρωσης.
Οι 16 ομάδες της Super League, θα μπουν στην κληρωτίδα για να μάθουν τους αντιπάλους τους και αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών, το οποίο θα ξεκινήσει το τριήμερο Σάββατο 22, Κυριακή 23 και Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα