Χαμός με Τσίπρα, Κόκκαλης, μάχη ΟΣΦΠ και… γκάφα!

Νίκος Μποζιονέλος
Χαμός με Τσίπρα, Κόκκαλης, μάχη ΟΣΦΠ και… γκάφα!

bet365

Τι έγινε με τον πρωθυπουργό και τους δημοσιογράφους στο αεροπλάνο, που θα δούμε το Final Four του Len Euroleague στο πόλο Γυναικών με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, πού και πώς αναλαμβάνει εκπομπή ο Πέτρος Κόκκαλης, η γκάφα ανταποκριτή του ΑΠΕ και το κανάλι που θα εμφανιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια.
Τηλεθέαση. Μεγάλα νούμερα έφερε χθες στη ΝΕΡΙΤ η μετάδοση του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο 1-0. Ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 9,1% και το μερίδιο 21,1% ενώ έπαιζε… απέναντι από τον αγώνα Παναθηναϊκού – ΤΣΣΚΑ στον ΑΝΤ1. Πάνω από ένα εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες δημόσια τηλεόραση.
Η μάχη του Ολυμπιακού στα κανάλια Novasports. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού φλερτάρουν με το ευρωπαϊκό στέμμα και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί το διήμερο Παρασκευή 24 Απριλίου και Σάββατο 25 Απριλίου. Το Novasports 4 θα μεταδώσει το Final Four του Len Euroleague στο πόλο Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», με τη συμμετοχή του οικοδεσπότη Ολυμπιακού, της ισπανικής Σαμπαντέλ που έχει πανηγυρίσει δύο τίτλους, της ρωσικής Κίνεφ Κίρισι και της ουγγρικής UVSE Σεντράλ. Στις περιγραφές των αγώνων του Final Four θα είναι οι Κώστας Τατάκης και Διονύσης Στρούμπος.
Η αρχή γίνεται την Παρασκευή με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών. Στις 18:30 θα διεξαχθεί ο α’ ημιτελικός, με τον Ολυμπιακό, μπροστά στο κοινό του να επιδιώκει να προσπεράσει το εμπόδιο της ρωσικής Κίνεφ Κίρισι με έπαθλο την είσοδο στο μεγάλο τελικό. Στις 20:15 θα ακολουθήσει ο β’ ημιτελικός ανάμεσα στην ουγγρική USVE Σεντράλ και την ισπανική Σαμπαντέλ. Τέλος, το Σάββατο 25 Απριλίου στις 18:30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 20:15 θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας του Len Euroleague στο πόλο Γυναικών.
Παρουσιαστής εκπομπής ο Πέτρος Κόκκαλης. Συνεργασία σύναψε ο Πέτρος Κόκκαλης με το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά (ΚΑΝΑΛΙ-1 90,4 FM) για να ενισχύσει τα νούμερα ακροαματικότητάς του αλλά κυρίως για να παρουσιάσει τη γιορτή «Ημέρες Θάλασσας» που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά στις 30 και 31 Μαΐου.
Ο Πέτρος Κόκκαλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά σε θέματα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να παρουσιάσει έξι εκπομπές με πλούσια θεματολογία σχετικά με την πόλη του Πειραιά. Οι εκπομπές θα προβάλλονται και μέσω του WebTv του δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά.
Περικοπές στον Αθήνα 9.84. Ηταν απλήρωτοι από την αρχή της χρονιάς οι συμβασιούχοι στον Αθήνα 9.84 καθώς αργούσαν να «πέσουν» οι υπογραφές. Εκαναν υπομονή, τη Δευτέρα ανέβηκε στη Διαύγεια η απόφαση ωστόσο οι εργαζόμενοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν διαπίστωσαν πως έχουν υποστεί μειώσεις στους μισθούς τους. Ακόμα και οι χαμηλόμισθοι. Μπορεί να έχει γίνει λάθος σκέφτηκαν, προσπάθησαν να βγάλουν άκρη με τη διευθύντρια του σταθμού Νόνη Καραγιάννη αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Το σύνολο της εγκεκριμένης δαπάνης για τους 48 αυτούς συμβασιούχους φτάνει στο ύψος των 780.000 ευρώ τον χρόνο, μόλις… . Κι όλα αυτά για το ραδιόφωνο του Δήμου Αθηναίων που κοστίζει στους δημότες 4,8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Αμ, πώς…
Χθεσινή ή… προπέρσινη; Σε προσωρινή αργία τέθηκε ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων καθώς -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- μετέδωσε ως «χθεσινή» μια συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, η οποία είχε δοθεί στον οικονομικό συντάκτη και αναλυτή Ρόμπερτ Γκότλιεμπσεν για το οικονομικό ένθετο Business Spectator της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «The Australian» πριν από… δύο χρόνια. «Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ζητεί συγγνώμη από τους συνδρομητές του» αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ΑΠΕ Μιχάλης Ψύλος, σημειώνοντας ότι το θέμα θα απασχολήσει την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Πολιόρκησαν τον πρωθυπουργό! Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και, νωρίτερα, συνταξίδεψε με τους στενούς συνεργάτες καθώς και με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την ελληνική αποστολή. Ο Τσίπρας… πολιορκήθηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από τους συντάκτες που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ και αντάλλαξε απόψεις. Στη φωτογραφία «στριμωγμένος» ανάμεσα στους δημοσιογράφους, διακρίνονται οι Δώρα Αντωνίου, Γιάννης Μακρυγιάννης, Ελένη Καλογεροπούλου κ.ά.
Στο… E TV η Μακρυπούλια. Το κανάλι E TV ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Όχι μόνιμη όμως. Μαζί με το κανάλι SIGMA TV Κύπρου την Τρίτη 28 Απριλίου στις 21:20 θα μεταδώσουν την εκδήλωση για τα 10 χρόνια βραβεία «Madame Figaro – Γυναίκες της χρονιάς», με παρουσιάστρια τη Ζέτα.
 

Τελευταία Νέα