Η μετάδοση της Εθνικής, το «τούρμπο» και η F1

Η μετάδοση της Εθνικής, το «τούρμπο» και η F1

bet365

Τι ετοιμάζουν ΝΕΡΙΤ και ΟΤΕ για το Ουγγαρία – Ελλάδα με Στράτο Αποστολάκη καλεσμένο, live από OTE TV και ALPHA το Grand Prix της Μαλαισίας, επιστρέφουν τα «X-Files».
-> Θυμίζω ότι πλέον βλέπετε όλες τις αθλητικές μεταδόσεις στο νέο «εργαλείο» του gazzetta.gr.
Τι ετοιμάζουν ΝΕΡΙΤ και ΟΤΕ για το Ουγγαρία – Ελλάδα. Ενημερωθήκατε από χθες, από τη στήλη, για όλες τις μεταδόσεις των προκριματικών του EURO 2016, το Ουγγαρία – Ελλάδα διεξάγεται την Κυριακή στις 21:45 στη Βουδαπέστη.
Η δημόσια τηλεόραση κάνει την απευθείας μετάδοση από ΝΕΡΙΤ και NΕΡΙΤ HD σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη και ρεπορτάζ Δημήτρη Μαλισιώβα και Άρη Γάτα. Η pre game εκπομπή «Euro – Euro όλοι» ξεκινά στις 21:00 με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Βασίλη Μπακόπουλο και καλεσμένο τον σκόρερ, με πέναλτι, της νίκης μας το 1992 στην Ουγγαρία, Στράτο Αποστολάκη, το γνωστό «τούρμπο» της εθνικής.
Στις 21:00 θα ξεκινήσει η pre game εκπομπή και του OTE TV μέσω του OTE Sport 1 σε παρουσίαση Βασίλη Σαμπράκου και Γιώργου Θαναηλάκη. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Αλέξη Σπυρόπουλος και στο ρεπορτάζ ο Αποστόλης Πάνος.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, θα συνεχιστούν και οι δυο εκπομπές με πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις όων των πρωταγωνιστών, αλλά και εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια των προκριματικών.
Το Grand Prix της Μαλαισίας στην TV. Μετά την πρεμιέρα στην Αυστραλία όπου με κεκτημένη ταχύτητα η πρωταθλήτρια Mercedes έκανε το 1-2, την Κυριακή 29/3 το σκηνικό μεταφέρεται στην εξωτική Μαλαισία. Στην πίστα της Σεπάνγκ με τις μεγάλες ευθείες, ο τροπικός καιρός που συχνά επηρεάζει την έκβαση του αγώνα, μπορεί να φέρει ανατροπές. Θα έχουμε αλλαγή σκηνικού αυτή τη φορά;
Ο αγώνας, όπως και όλα τα προκριματικά και οι κατατακτήριες, μεταδίδεται live από τον OTE TV μέσω του OTE Sport 5, την Κυριακή στις 09:45σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου. Στις 20:30 θα ξεκινήσει η pre game εκπομπή με τον Αντρέα Παλομπαρίνι.
Η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στον ALPHA στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων Σταμάτη Κατσίμη στον σχολιασμό. Μαζί τους, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου και ο Κώστας Μπιτσικώκος. Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε αφιερώματα στους κρυφούς αριθμούς της Formula 1 και τον οδηγό-έκπληξη της πρεμιέρας Φελίπε Νασρ, εφόλης της ύλης συνέντευξη του Κίμι Ραϊκόνεν αλλά και την απόλυτη μονομαχία για τον ταχύτερο γύρο στη θρυλική «Πράσινη Κόλαση» του Νίρμπουργκρινγκ.
Μεταδόσεις Basket League. ξεχωρίζει το ΑΕΚ - Άρης, για την 22η αγωνιστική την Κυριακή, με τον νικητή του αγώνα να έχει σαφές πλεονέκτημα για πλασάρισμα στην 4άδα της βαθμολογίας. Η μετάδοση του αγώνα στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 13.00 και θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο OTE Sport 4 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή.
Οι εκτός έδρας αποστολές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε Νέα Σμύρνη και Αμαλιάδα μεταδίδονται από τη Nova. αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 16:00 στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» σε παρουσίαση των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Συρίγου, η οποία θα μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των τεσσάρων αγώνων, ΠΑΟΚ – Απόλλων Πατρών, Ρέθυμνο – Νέα Κηφισιά, Τρίκαλα – Κολοσσός και ΚΑΟΔ - Πανελευσινιακός, με τον τελευταίο αγώνα με μεταδίδεται και ολόκληρος από το Novasports 3. Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 18:00 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD του αγώνα Κόροιβος Αμαλιάδας - Ολυμπιακός. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Συρίγος και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Μαρκόπουλος. Τέλος, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 19:00 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Πανιώνιος – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα.
Volley League στα κανάλια Novasports. H Volley League μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και η μάχη για την είσοδο στην τετράδα έχει φουντώσει για τα καλά! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 28 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:
* 19:00 Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη από το Novasports 1
* 19:00 Παναθηναϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 4
Αποκλειστικές πρώτες εικόνες από το OTE TV go. Τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες από τη νέα online υπηρεσία OTE TV go είδαμε στο Digitaltvinfo.gr, και σας τις παρουσιάζει.
Η υπηρεσία – που θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της πλατφόρμας να παρακολουθούν το πρόγραμμα του OTE TV σε tablet, laptop ή smartphone – είναι ουσιαστικά έτοιμη και αναμένεται να διατεθεί εμπορικά μέσα στον Απρίλιο. Διαθέτει τα ελεύθερα κανάλια (Mega, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, κλπ), καθώς και τα κινηματογραφικά και αθλητικά του OTE TV, αλλά και θεματικά κανάλια (σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά κλπ.), ενώ δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης ταινιών από τις υπηρεσίες on demand, αλλά και υπηρεσία replay. Η ανάλυση της εικόνας στα κανάλια HD είναι 720p.
Live το Hellenic Zeus ITF Pro Circuit. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 29 Μαρτίου από τις 12:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον τελικό απλού γυναικών και ανδρών, του Διεθνούς Πρωταθλήματος Τένις Hellenic Zeus ITF Pro Circuit, που θα διεξαχθεί στο Lyttos Beach, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου. Στην περιγραφή θα είναι ο Νίκος Γαβαλάς, ενώ οι αγώνες θα μεταδοθούν και από το Web TV του Novasports.gr, αλλά και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
«X-Files» are back. Ναι, είναι αλήθεια. Τα «X-Files» επιστρέφουν καθώς το Fox το ανακοίνωσε επίσημα, με σε ένα μίνι κύκλο έξι επεισοδίων.
Ο δημιουργός τους Κρις Κάρτερ δίνει φυσικά το “παρών”, όπως και οι Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζίλιαν Αντερσον στους “εμβληματικούς” ρόλους των FBI agents Φοξ Μόλντερ και Ντάνα Σκάλι.
Hashtags - #Media_Café στο Facebook και #Media_Café στο Twitter.
 

Τελευταία Νέα