Μπάλα… ασταμάτητα στην TV!

Νίκος Μποζιονέλος
Μπάλα… ασταμάτητα στην TV!

bet365

Το Media Café του gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες μεταδόσεις του 4μέρου για να… προετοιμαστείτε κατάλληλα.
Όπως κάθε Παρασκευή, το Media Café του gazzetta.gr τις καλύτερες μεταδόσεις, για να… προετοιμαστείτε κατάλληλα. Τίγκα το πρόγραμμα και σκεφτείτε ότι δεν έχει μεταδόσεις από Premier League μιας και διεξάγονται αγώνες για το FA Cup (το οποίο ακόμη, δυστυχώς, είναι… ορφανό τηλεοπτικά εν Ελλάδι).
Ξεκίνημα από απόψε, στις 21:30 έχει Ντόρτμουντ – Μάιντζ σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου στο OTE Sport 1. Πέφτει ή δεν πέφτει η Ντόρτμουντ;
Το Σάββατο ξεκινάμε λίγο μετά το μεσημεριανό και τη χώνεψη, στις 15:00, με το ντέρμπι της επαρχίας Παναιτωλικού – Αστέρα Τρίπολης στο Novasports 3 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και στις 16:30 έχει κλασικό ντερμπάκι (λέμε τώρα) στην Bundesliga, Μπάγερν εναντίον Αμβούργου στο Μόναχο από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.
Θυμίζω ότι στις 17:00 στο Novasports 2 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» σε παράλληλη μετάδοση δείχνει πέντε ματς της Basket League: Κηφισιά – Πανελευσινιακός, Τρίκαλα – Πανιώνιος, Ρέθυμνο - Κόροιβος Αμαλιάδας, ΠΑΟΚ - ΚΑΟΔ και Απόλλων Πατρών - Άρης.
Επίσης στις 17:00 έχει ντέρμπι κορυφής στο βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη», με μετάδοση από το Novasports 7 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.
Στις 19:30 μεταδίδεται από το Novasports 2 το Ολυμπιακός - Εργοτέλης σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη και, αν δεν σας κρατήσει το ενδιαφέρον, μπορεί να γίνει ζάπινγκ με το Ρεάλ Μαδρίτης – Ντεπορτίβο λα Κορούνια, την ίδια ώρα, στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη.
Το Σαββατόβραδο, όσοι τυχεροί δεν βγουν με το ζόρι από το σπίτι ελέω Αγίου Βαλεντίνου (να της λέτε ότι γιορτάζετε κάθε μέρα – πιάνει το κόλπο), έχει Παλέρμο – Νάπολι στις 21:45 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι και, στις 22:15, Μπελενένσες – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας από το ACTION 24 σε περιγραφή Χρήστου Κυριαζή.
Μην πάτε για νάνι ή μην κοιμηθείτε αφού επιστρέψετε από του Αγίου Βαλεντίνου τη μάσα. Στις 04:00 τα χαράματα έχει Rising Stars Challenge με Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κώστα Παπανικολάου!
Κυριακή, γιορτή και σχόλη να 'ταν η βδομάδα όλη. Και μπαλίτσα μη σας πω. Οσοι αντέχουν ακόμη να βλέπουν Μίλαν, έχει live το ματς με την Εμπολι, 13:30 στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη και, λίγο πριν λήξει, Γεντί Κουλέ με ΟΦΗ - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από το Novasports 2. Μισή ωρίτσα αργότερα αρχινάει (sic) το μπασκετάκι, Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός στο Novasports 3 σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή.
Στις 16:00 έχει κλασικά Campionato, η Πάρμα έχει να νικήσει τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» εδώ και 18 χρόνια και λογικά θα περιμένει κάμποσα ακόμη, καθότι είναι υπό διάλυση. Από το OTE Sport 1 το ματσάκιον, σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι.
Μάρεϊ, Μπέρντιχ, Ράονιτς, Βαβρίνκα και Ντιμιτρόφ διεκδικούν το πρώτο ATP World Tour 500 της χρονιάς, με τον μεγάλο τελικό στο Ρότερνταμ να διεξάγεται την στις 16:30, με μετάδοση από το OTE Sport 6 σε περιγραφή Μαρίζας Γεωργίτση.
Ωραίο ματσάκι και στις 17:45, Αγιαξ - Τβέντε για την ολλανδική Eredivisie από το ACTION 24 σε περιγραφή Μιχάλη Μουσελίμη. Στις 18:00 έχετε δίλλημα: Μπαρτσελόνα – Λεβάντε στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα ή ΑΕΚ – Αχαρναϊκός στο OTE Sport 4 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα; Ο,τι κι αν διαλέξετε, στις 19:30 η επιλογή είναι μία: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου στο Novasports 1.
Το βράδυ της Κυριακής κλείνει με ωραία ματσάκια: στις 21:45 έχει Τσεζένα – Γιουβέντους από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου και στις 22:00 Λοριάν – Λυών από το Novasports 2 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα και Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.
Μην πάτε για ύπνο, ε! Ωρα 03:00, χαράματα Δευτέρας, την ώρα που θα ψάχνεται στα συρτάρια για καμιά δραχμούλα (χρήσιμη θα είναι, ποτέ δεν ξέρεις) έχει All Star Game στο OTE Sport 3 (δείτε αναλυτικά την κάλυψη, από χθες τα γράψαμε).
Η δράση στο τένις δεν σταματά, καθώς από τη σκυτάλη παίρνει το ATP World Tour 500 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο με τις καθημερινές αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης (OTE Sport 6) και τον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 22/2 στις 22:00.
Τη Δευτέρα έχει και ντερμπάκι στο μπάσκετ, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στις 19:00 με μετάδοση από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Θανάση Ασπρούλια και με pre game εκπομπή, μισή ώρα πριν από το τζάμπολ. Εχει και Ηρακλή, που διάγει φοβερή σεζόν και φιλοξενεί στις 18:00 τον Αιγινιακό με μετάδοση από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη.
Τέλος, για (εμάς) τους fans του σνούκερ, ξεκινά τη Δευτέρα στο Κάρντιφ Welsh Open, με μεταδόσεις από Eurosport και Eurosport 2 (12:30 και 21:00).
Α, μην το ξεχάσω, το Χριστινάκι πήρε συνέντευξη του Σάκοτα η οποία θα μεταδοθεί το Σάββατο στις 12:00 και στην εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη στον ΣΚΑΪ.
Τη δε Κυριακή, στις 21:45, στο στην εκπομπή «Goal» του ΣΚΑΪ είναι καλεσμένοι του Μανώλη Σφακάκη και της Χριστίνας Βραχάλη ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Ερρικα Πρεζεράκου.
Για τους fans χαμηλότερων κατηγοριών, ματσάκια μεταδίδονται σε live streaming κάθε εβδομάδα από το sportaltv.gr, επί παραδείγματι την Κυριακή στις 15:00 δείχνει το Βύζας Μεγάρων – Παναργειακός (έλα μωρή ομάδα) ενώ το Σάββατο στις 15:00 το cretetv.gr θα μεταδώσει το Ηρόδοτος – Γιούχτας.
ΥΓ. Η ΝΕΡΙΤsport βγήκε… άρον άρον παραμονές Μουντιάλ για να καλύψει τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ΔΤ είχε βγει επίσης άρον άρον για να προλάβει τα προημιτελικά του Champions League. Η νέα ΕΡΤ (πως λέμε Νέος Πανιώνιος – με όλο τον σεβασμό στον νεοσμυριώτικο σύλλογο) θα βγει, λένε, πριν τα προημιτελικά του φετινού Champions League, αρχές Απριλίου. Μπάλα είσαι…

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα