Προβάδισμα ΝΕΡΙΤ για CHL, Πέμπτη με 12 live!

Νίκος Μποζιονέλος
Προβάδισμα ΝΕΡΙΤ για CHL, Πέμπτη με 12 live!

bet365

Πληροφορίες της στήλης δίνουν προβάδισμα στη ΝΕΡΙΤ αναφορικά με τα ματς της Τετάρτης για την επόμενη τριετία του Champions League. Τρεις μεταδόσεις στο Europa League (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρα) και μία Euroleague (ΠΑΟ) για τις ελληνικές ομάδες επί συνόλου 12 live μεταδόσεων την Πέμπτη.
Ως γνωστόν, και όπως είχαμε αναφέρει εγκαίρως, το «πακέτο» του Champions League (αλλά και του Europa League), για την τριετία 2015-18 κατέληξε στον OTE TV. Η μόνη εκκρεμότητα αφορά στο ελεύθερο κανάλι που θα δείχνει τον αγώνα κάθε Τετάρτης, σε παράλληλη μετάδοση με τον OTE TV (η νέα καινοτομία).
Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η ΝΕΡΙΤ έχει το προβάδισμα στο να αποκτήσει, να διατηρήσει δηλαδή, τα δικαιώματα του αγώνα της Τετάρτης με την αρμόδια για τα τηλεοπτικά εταιρεία της UEFA να εκτιμά την παρουσία καναλιού high definition στην περίπτωση της δημόσιας τηλεόρασης. Αναμονή ως και τις επίσημες ανακοινώσεις…
Ντεμπούτο «εξάστερου» στη ΝΕΡΙΤ
Ο Παναθηναϊκός κάνει… ντεμπούτο για φέτος στη ΝΕΡΙΤ με τη μετάδοση του αυριανού αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο αύριο, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 21:45. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου ενώ θα βγει pre game εκπομπή σε παρουσίαση Βαγγέλη Ιωάννου στις 21:00 και η οποία θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του ματς. Στο β’ μέρος της εκπομπής θα προβληθούν τα highlights όλων των αγώνων, στον φετινό νεοτερισμό της μπασκετικής εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης.
Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού, την περασμένη Παρασκευή με τη Βαλένθια, έφερε 600.000 τηλεθεατές στη ΝΕΡΙΤ, νούμερο υψηλό για τα δεδομένα του καναλιού και υπάρχει η φιλοδοξία για ακόμη μεγαλύτερους αριθμούς τηλεθέασης.
Ο πρώτος φετινός εντός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού για την Euroleague μεταδίδεται την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στις 21:30 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Χρήστος Καούρης. Το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.
Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, θα αναλύσει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκυρα σχόλια. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου θα προβληθεί στις 00:00 από το Novasports 3 και την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Λαμποράλ Κούτσα. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Πέμπτη 23/10
19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Ελέκτρα, Novasports 3 σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή
20:00 Γαλατασαράι – Βαλένθια, Novasports 7 σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη
21:45 Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός, ΝΕΡΙΤ σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου
22:00 Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα, Novasports 3 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου
22:00 Τούροφ – Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Novasports 7 σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα
Παρασκευή 24/10
18:00 Ούνιξ Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 1 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα
19:45 Ζαλγκίρις Κάουνας - Νίζνι, Novasports 3σε περιγραφή Αργύρη Στεφανόπουλου
21:00 Λιμόζ – Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, Novasports 7σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη
21:30 Ολυμπιακός – Λαμποράλ Κούτσα, Novasports 2 σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή
21:45 Ουνικάχα Μάλαγα – Άλμπα Βερολίνου, Novasports 3 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα
21:45 Σάσαρι – Αναντόλου Εφές, Novasports 6σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου
Europa League, μέρος… 3ον
Οι κρίσιμοι αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League είναι στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα και Αϊντχόφεν - Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων.
Το Novasports 4 από τις 19:50 θα βάλει τους συνδρομητές των καναλιών Novasports, στο κλίμα των αγώνων με το «Λεπτό προς λεπτό». Μέσα από ζωντανές συνδέσεις, παρακολουθήστε τα παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League, με τους Τάκη Κουλουμπή και Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση.
Με τη λήξη των αγώνων στις 00:00, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live» στα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1HD, στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα του Αστέρας Τρίπολης με την Τότεναμ στην Αγγλία.
Ο ΑΝΤ1 μεταδίδει αύριο στις 22:00 για πρώτη φορά αγώνα του Αστέρα Τρίπολης, αυτόν με την Τότεναμ στο Λονδίνο, στις 22:00. Στην περιγραφή θα είναι ο Μιχάλης Τσώχος και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Δελαγραμμάτικας. Μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει η εκπομπή «Europa League Live» σε παρουσίαση Ιάκωβου Φιλιππούση με τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων της βραδιάς/ Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Πέμπτη 23/10
20:00 ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα, Novasports 2 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη.
20:00 Λιλ - Έβερτον, Novasports 1 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη.
20:00 Σταντάρ Λιέγης - Σεβίλλη, Novasports 6 σε περιγραφή Νίκου Καπίρη.
22:05 Αϊντχόφεν - Παναθηναϊκός, Novasports 2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.
22:05 Γκλάντμπαχ – Απόλλων Λεμεσού, Novasports 1 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου.
22:05 Ίντερ – Σεντ Ετιέν, Novasports 6 σε περιγραφή Σπύρου Δημολίτσα.
22:05 Tότεναμ - Αστέρας Τρίπολης, ΑΝΤ1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου.
Σταπεταχτά
* Το ΕΣΡ αποδέχθηκε το αίτημα της Σειρήνα TV για ένταξη στο μπουκέτο του ΟΤΕ TV, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός θα παρέχει κωδικοποιημένο περιεχόμενο κατά τα πρότυπα των ξένων καναλιών. Υπενθυμίζεται ότι το παλαιότερο αίτημα της επιχείρησης είχε απορριφθεί.
* Aύριο, Πέμπτη 23/10 στις 22:00 στον ΣΚΑΪ είναι καλεσμένος της Αννας Μπουσδούκου ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
* Αύριο στις 00:00 στον ALPHA η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ τα βάζουν με τα… θηρία της ασφάλτου με αφορμή τα τελευταία δυστυχήματα.
* Ξεκίνησε να εμφανίζεται και ως σχολιαστής στο δελτίο του ΣΚΑΪ ο Παύλος Τσίμας.
* «Hot Seat» θα λέγεται το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει ο Γιάννης Ζουγανέλης από τη Δευτέρα 3/11 στον ΣΚΑΪ, καθημερινά στις 20:00 και θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
* Πρόστιμα 115.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στον ΑΝΤ1: για παραπλάνηση του κοινού στην εκπομπή «Super Game» αλλά και για προβολή ακατάλληλου περιεχομένου στην εκπομπή «10-1».
* Το peristerisports.gr είναι το νέο site για τα νέα του Ατρόμητου αλλά και όλα τα αθλητικά δρώμενα του Περιστερίου. Πολύ καλή δουλειά από τον Παύλο Κατώνη.
* Αποχώρησε από το «Homme» αλλά και από τον ΠΗΓΑΣΟ ο μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης του περιοδικού Γιάννης Φιλίππου.
* Μετά από μια τετραετία έρευνας και παραγωγής το «AGORÁ», το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Γιώργου Αυγερόπουλου, ολοκληρώθηκε και θα να κάνει πρεμιέρα της στις 9 Νοεμβρίου, στο φεστιβάλ της Κοπεγχάγης.
Photomedia
Μία από τις τρεις συμμετοχές που διακρίθηκαν στο φετινό London Greek Film Festival και κέρδισαν το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ είναι το “Immersion”, το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη σε συνεργασία με την Action Aid, το οποίο προβλήθηκε στη χώρα μας τον Μάρτιο του 2013 από τον ΑΝΤ1, καθηλώνοντας τους Έλληνες τηλεθεατές.
Tην τελευταία του πνοή άφησε πλήρης ημερών (93 ετών), ο πρώην επικεφαλής της «Washington Post» Μπεν Μπράντλι, ο οποίος είχε την πλήρη επίβλεψη της αποκάλυψης από την εφημερίδα του περίφημου σκανδάλου Γουοτεργκέιτ που ανέτρεψε τον Αμερικανό πρόεδρο Ρίτσαρντ Νίξον. Πρόσφατα ο Μπαράκ Ομπάμα είχε τιμήσει τον Μπεν Μπράντλι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας, τη μεγαλύτερη τιμή για έναν πολίτη του αμερικανικού έθνους.
 

Τελευταία Νέα