Μουντιάλ με Γιαννάκη και συνέντευξη Κάμπελ!

Μουντιάλ με Γιαννάκη και συνέντευξη Κάμπελ!

bet365

Καλεσμένος αύριο στη ΝΕΡΙΤ ο Παναγιώτης Γιαννάκης ενώ την Κυριακή πριν το Κόστα Ρίκα - Ελλάδα θα προβληθεί συνέντευξη του Ζόελ Κάμπελ. Επιτυχημένο το switch off στην Πελοπόννησο
Την ιστορική αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα για τη φάση των «16» του Μουντιάλ θα μεταδώσουν σε απευθείας σύνδεση με το Ρεσίφε της Βραζιλίας η ΝΕΡΙΤ, η ΝΕΡΙΤsports και η ΝΕΡΙΤ HD μεθαύριο, Κυριακή 29 Ιουνίου στις 23.00.
Νωρίτερα, στις 21:00 θα μεταδοθεί και από τα τρία κανάλια εκπομπή pre game, στη διάρκεια της οποίας θα μεταδοθεί αποκλειστική συνέντευξη του παίκτη της Εθνικής Κόστα Ρίκα – γνωστού στους Έλληνες φιλάθλους από την παρουσία του στον Ολυμπιακό – Ζόελ Κάμπελ, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ πριν από και μετά τη λήξη του αγώνα, που θα συνοδεύεται από δηλώσεις των Ελλήνων διεθνών αλλά και φιλάθλων, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Βραζιλία για να στηρίξουν την Εθνική μας.
Δράση όμως έχει και αύριο, Σάββατο, με τα ματς Βραζιλία – Χιλή (19:00) και Κολομβία – Ουρουγουάη (23:00). Καλεσμένοι του Ιωσήφ Νικολάου θα είναι ο εκδότης – διευθυντής της εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος, ο εκλέκτορας της Εθνικής Νέων Βασίλης Γεωργόπουλος και ο... Παναγιώτης Γιαννάκης! Ο ζωντανός θρύλος του Αρη και της Εθνικής μιλά για τις προοπτικές των εθνικών μας ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην pre game εκπομπή της ΝΕΡΙΤ στις 21:00.
Το ωραίο φύλο… αγαπά το Μουντιάλ
Για μια ακόμα φορά, η τηλεθέαση της ΝΕΡΙΤ αναμένεται να κυμανθεί σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, όπως εξάλλου έγινε σε κάθε αγώνα της Εθνικής μας. Ενδιαφέροντα εξάλλου είναι και τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση των ποιοτικών στοιχείων τηλεθέασης κατά τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ακτή Ελεφαντοστού: κόντρα στα στερεότυπα, αποδεικνύεται ότι τελικά το ωραίο φύλο… αγαπά το Μουντιάλ, αφού 940.642 γυναίκες είδαν τον αγώνα (μερίδιο 50%), με τα ανάλογα ποσοστά των ανδρών να ανέρχονται σε 1.419.070 τηλεθεατές και μέσο μερίδιο στο 72,5%.
Η «στρογγυλή θεά» φαίνεται πως συγκινεί ιδιαίτερα τις ηλικίες 35-44 ετών, αφού τον αγώνα παρακολούθησαν 510.111 τηλεθεατές αυτής της ομάδας (μερίδιο 69,2%), με την ηλικιακή κατηγορία των 45-54 ετών να ακολουθεί με 404.962 τηλεθεατές και μερίδιο 60,7%.
Με βάση τα πληθυσμιακά κριτήρια, πιο ένθερμοι υποστηρικτές της Εθνικής μας αποδείχτηκαν οι Θεσσαλονικείς με μερίδιο 71,2% (232.787 τηλεθεατές) και ακολουθούν οι κάτοικοι της Περιφέρειας με 61,1% (1.336.911 τηλεθεατές) και της Αττικής με 60,2% (925.905 τηλεθεατές).
Η δράση του World League βόλεϊ στον ΟΤΕ TV
Όλη τη δράση από το World League βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε ποιότητα high definition μόνο στον ΟΤΕ TV οι συνδρομητές του. Ο υδράργυρος του θεάματος ανεβαίνει στα αθλητικά κανάλια OTE Sport του OTE TV, με αμφίρροπες μονομαχίες στο φιλέ του World League βόλεϊ, τις κόντρες στην άμμο για άνδρες και γυναίκες στο τουρνουά του Στάβανγκερ της Νορβηγίας για το FIVB Βeach Volley World Tour, αλλά και το Euro Beach Soccer League με τις αναμετρήσεις της Εθνικής απέναντι στην οικοδέσποινα Πολωνία, την Πορτογαλία και την Ολλανδία, από σήμερα ως και την Κυριακή.
Στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV θα απολαύσουν κορυφαίους αγώνες σε δυο και τέσσερις τροχούς, με το παραδοσιακό ραντεβού στο σιρκουί του Άσεν στην Ολλανδία για το Moto GP, όπου ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Ιουνίου (ΟΤΕ SPORT 1HD), τον σκληρό αγώνα rally της Πολωνίας για το WRC και τον εντυπωσιακό αγώνα Rallycross της Φινλανδίας.
Επιτυχημένο το switch off στην Πελοπόννησο
Ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες η ψηφιακή μετάβαση στην Πελοπόννησο, με τη συνολική επίβλεψη της Digea. Τόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας όσο και τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ, εκπέμπονται από τον ιδιώτη ψηφιακό πάροχο στα 16 από τα 19 κέντρα εκπομπής καθώς στα 3 που εξέπεμπε ήδη ψηφιακά η ΝΕΡΙΤ και είχε τις υποδομές για την εκπομπή δεν υπήρξε κάποια αλλαγή.
Η χθεσινή μετάβαση αποτελεί το πρώτο μεγάλο περιοχικό switch off και βάζει τη χώρα στην τελική ευθεία για την πλήρη και αποκλειστική ψηφιακή τηλεοπτική εκπομπή, η οποία, σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2014 και συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου. Επειται το υπόλοιπο Αττικής, 11 ή 18 Ιουλίου.
Σταπεταχτά
* Η γαλλική συνδρομητική πλατφόρμα Canal+ έχασε τη δικαστική μάχη εναντίον του beIN Sports, όπου το κατηγορούσε για αθέμιτο ανταγωνισμό και ζητούσε αποζημίωση ύψους 293 εκατομμυρίων ευρώ. Εντέλει διατάχθηκε να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα ύψους 100.000 ευρώ.
* Με αφορμή την συμπλήρωση ενός αιώνα από την κήρυξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει το Σαββατοκύριακο ένα τηλεοπτικό ιστορικό αφιέρωμα. Μεταξύ άλλων αύριο στις 14.00 θα μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ του BBC«Ι was there, the Great War Interviews)» παραγωγής 2014
* Με το βραβείο Bronze Digital Award, για την εφαρμογή Novasports.gr για Smart TV τηλεοράσεις (Samsung και LG), βραβεύτηκε η Forthnet σε συνεργασία με τη Fluid που ανέλαβε την ανάπτυξη της.
* Το MAD, το μοναδικό ελληνικό μουσικό κανάλι και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα μουσικά brands στην Ελλάδα, κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα στα Βαλκάνια με την έναρξη λειτουργίας του MAD Albania.
* Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ βραβεύτηκε από το ΕΒΕΑ με το Βραβείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας ως μία από τις πρωτοπόρες ελληνικές εταιρείες, η οποία στηρίζει την εθνική οικονομία και απασχόληση, έχοντας την ίδια στιγμή σημαντική διεθνή παρουσία.
* Τον Ιούλιο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν στο ΟΤΕ Cinema 2 ένα μοναδικό αφιέρωμα στις καλύτερες και πιο εμβληματικές ταινίες της δεκαετίας του ’80, με δύο προβολές κάθε Τρίτη, στις 20.00 και τις 22.00.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα