Η γυναίκα του Παπαπέτρου εδώ και μήνες έχει αποχωρήσει από το OPEN (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Η γυναίκα του Παπαπέτρου εδώ και μήνες έχει αποχωρήσει από το OPEN (pic)

bet365

Τι ακριβώς ισχύει με την σύζυγο του διαιτητή Παπαπέτρου και η σχέση της με το OPEN του Ιβάν Σαββίδη από το οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2019.

Με επίσημη τοποθέτηση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε «στημένο το φετινό πρωτάθλημα» και μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της εμπλέκει την σχέση εργασίας που είχε η δημοσιογράφος Μάρτζι Λαζάρου, γυναίκα του διαιτητή Παπαπέτρου, με το κανάλι του OPEN.

«Έχει ενημερώσει ο κ. Παπαπέτρου την ορισμένη από τις FIFA/UEFA ΚΕΔ ότι η σύζυγός του εργάζεται στο Open TV του Ιβάν Σαββίδη;», αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν απηχεί στην αλήθεια.

Η Μάρτζι Λαζάρου από το καλοκαίρι του 2019 έχει πάψει να ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Πιο συγκεκριμένα η εδώ και χρόνια δημοσιογράφος εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ο οποίος ανήκε στον κ. Φίλιππο Βρυώνη πριν μεταβιβαστεί στον Σαββίδη και μετατραπεί σε OPEN.

Η σύζυγος του Έλληνα διεθνή ρέφερι είχε φροντίσει να δημοσιοποιήσει την αποχώρηση της από τον τηλεοπτικό σταθμό και τον περασμένο Οκτώβριο συνεργάζεται εκ νέου με εταιρεία παραγωγής του Φίλιππου Βρυώνη.

Στην προ πολλών μηνών ανάρτησή της στα social media είχε γράψει:

«Και κάπου εδώ τελειώνει η συνεργασία μου με το OPEN TV.

Τις επιλογές μας πρέπει να τις παίρνουμε στο σωστό timing. Θα κρατήσω μόνο τα ευχάριστα… μόνο αυτά που θέλω να έχω στο μυαλό μου γιατί έτσι πρέπει και ειδικά όταν ξέρεις ότι έχεις δώσει τα πάντα για το κανάλι.

Τα καλύτερα έρχονται. See you»

Οι ισχυρισμοί της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βάσει των παραπάνω, καταρρίπτονται και δεν επιβεβαιώνονται, καθώς η Μάρτζι Λαζάρου είχε παραμείνει στο κανάλι, όπως και δεκάδες άλλοι υπάλληλοι, όταν αυτό μεταβιβάστηκε από την προηγούμενη ιδιοκτησία στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ εδώ και μήνες δεν αποτελεί μέλος του προσωπικού του OPEN.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα