Η Δώρα Παντέλη έγραψε ιστορία (pic)

Gazzetta team
Η Δώρα Παντέλη έγραψε ιστορία (pic)
H Δώρα Παντέλη έγινε η πρώτη γυναίκα που περιέγραψε αγώνα EuroLeague στην Ελλάδα.


Τα κανάλια Novasports έχουν το δικό τους... όπλο. Η Δώρα Παντέλη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο και πρόσθεσε στο πλούσιο βιογραφικό της ακόμα ένα επίτευγμα.

Στον μικρό τελικό του Final Four της Βιτόρια μετέδωσε τον μικρό τελικό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε κι έγινε η πρώτη Ελληνίδα που έκανε περιγραφή σε αγώνα EuroLeague.

«Νιώθω πολύ τυχερή που μαθαίνω δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες που έχουν γράψει -και συνεχίζουν να γράφουν- ιστορία στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Είναι τεράστιο κίνητρο να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ τόσο πολύ, γιατί με κάνουν να το αγαπώ και εγώ κάθε μέρα περισσότερο και να θέλω να γίνομαι καλύτερη σε ότι κάνω!», ανέφερε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

First Female Commentator for @euroleague games in Greek TV (1 out of 4 in all Europe ) #done #blessed #proud Θα ήθελα να ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους μου στα κανάλια @novasportsgr καθως και τον διευθυντή μου Γιάννη Φουρνάρο ,τόσο για την στήριξη τους τα τελευταία 3 χρόνια που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, όσο και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να περιγράψω τον μικρό τελικό του Final Four της @euroleague . Νιώθω πολύ τυχερή που μαθαίνω δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες που έχουν γράψει -και συνεχίζουν να γράφουν- ιστορία στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Είναι τεράστιο κίνητρο να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ τόσο πολύ γιατί με κάνουν να το αγαπώ και εγώ κάθε μέρα περισσότερο και να θέλω να γίνομαι καλύτερη σε ότι κάνω! #novasports #novateam #euroleague #ilovethisgame #sportsjournalist #sportsjournalism #commentator #broadcaster #tvshow #basketball #instasports #instastyle #finalfour #euroleague #euroleaguefinalfour #F4GLORY #devotion #fenerbahçe #realmadrid #cska #efes #europeanbasketball

A post shared by Dora Panteli (@dora_panteli_) on