Ο αρχηγός της Εθνικής στο Total Football

Gazzetta team
Ο αρχηγός της Εθνικής στο Total Football

bet365

Το διπλό του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, το ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ και η Εθνική ομάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο του αποψινού «Total Football» στο OPEN TV.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Σωκράτη Παπασταθόπουλο, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

Ο έμπειρος αμυντικός της Άρσεναλ θα σχολιάσει μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης αγωνιστικής της Superleague, το αγγλικό πρωτάθλημα και φυσικά την προσπάθεια της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2020.

Η Εθνική ομάδα δοκιμάζεται το Σάββατο στην έδρα του Λίχτενσταϊν, σε ματς που θα μεταδοθεί απευθείας από το OPEN, όπως και όλα τα παιχνίδια της Ελλάδας στην προκριματική φάση. Ο αρχηγός της Εθνικής θα αναφερθεί εκτενώς στο restart που κάνει η ομάδα με τον Άγγελο Αναστασιάδη στο τιμόνι.

Ακόμη θα δείτε δηλώσεις από το ΟΑΚΑ, ρεπορτάζ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Super League, αποκλειστική δήλωση του Λέο Μάτος στην κάμερα του Open και τον απεσταλμένο του καναλιού στο Αγρίνιο, Γρηγόρη Ατρείδη και γκολ από τον διεθνή χώρο.

Δύο ώρες γεμάτες ποδόσφαιρο από τους πρωταγωνιστές του, αυτή την Κυριακή στις 23:00 στο «Total Football» στο Open TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα