Το ΦΩΣ στηρίζει το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής

Gazzetta team
Το ΦΩΣ στηρίζει το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής

bet365

H εφημερίδα Φως των Σπορ υλοποίησε τη δέσμευση της να σταθεί στο πλευρό της ποδοσφαιρικής Δυτικής Αττικής που δοκιμάζεται από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες.

To ΦΩΣ βρέθηκε χθες στα Γραφεία της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα και παρέδωσε την επιταγή των 7.206 ευρώ που αντιστοιχούν σε όσα είχε υποσχεθεί, αμέσως μετά την μεγάλη καταστροφή στην περιοχή: Θα διέθετε 20 λεπτά από κάθε φύλλο, που πούλησε στην εβδομάδα 19-26/11/2017.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Νιούκαστλ - Λέστερ με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Την εφημερίδα εκπροσώπησε η εκδότρια Oλγα Νικολαϊδου και ο διευθυντής Γιάννης Φιλέρης, που παρέδωσαν την επιταγή στον πρόεδρο της Ένωσης Μιχάλη Τζανόπουλο. Παρόντες ήταν ακόμη οι κύριοι Γιώργος Ντούρος (γγ της Ένωσης) και Νίκος Ευθυμίου (μέλος του ΔΣ)

Η ιστορική εφημερίδα με σύνθημα «Εβδομάδα για τη Δυτική Αττική» στήριξε την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, επίσημο φορέα του τοπικού πρωταθλήματος, προσφέροντας 0,20€ από κάθε πώληση φύλλου από τις 19 μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου.

Στα 62 χρόνια κυκλοφορίας του, το «Φως των Σπορ» στήριζε πάντοτε τους τοπικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, τα φυσικά φυτώρια για την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρακολουθώντας στενά τις τοπικές διοργανώσεις και παρέχοντας ρεπορτάζ και καθημερινή ενημέρωση.

 

Τελευταία Νέα