Οι «Antetokounbros» στο PICK ‘N’ ROLL της COSMOTE TV

Gazzetta team
Οι «Antetokounbros» στο PICK ‘N’ ROLL της COSMOTE TV

bet365

Λίγες εβδομάδες πριν τα δύο παιχνίδια που θα διοργανώσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, θα είναι καλεσμένοι του Βασίλη Σκουντή στην εκπομπή PICK “N” ROLL, απόψε Τρίτη 30/5, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σάμροκ Ρόβερς – Μπρέι (21+).

Μέσα από την συνέντευξη, τα δύο αδέλφια θα σχολιάσουν την σπουδαία σεζόν που είχαν, ο Γιάννης με τους Μιλγουόκι Μπακς και ο Θανάσης με την Ανδόρα.
Ο Κώστας Κατέβας θα παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη με τους Μπακς και ο Άρης Μπάρκας τα κατορθώματα του Θανάση στο Ισπανικό πρωτάθλημα με την Ανδόρα. Επίσης, στην εκπομπή θα υπάρχει ρεπορτάζ με όλα όσα έγιναν στον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και στον μικρό τελικό μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη.
Ο Θανάσης Ασπρούλιας θα μας μεταφέρει το κλίμα από το φιλικό που έγινε ανάμεσα στους Έλληνες βετεράνους πρώην διεθνείς και τον Άτταλο Καματερού, στο πλαίσιο του οποίου τιμήθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο Πάρης Τσελεπίδης κατέγραψε την συγκινητική εκδήλωση που έγινε για την συμπλήρωση 30 ετών από τον θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ της Αθήνας.
Όπως πάντα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα του κόσμου, στο οποίο για τρίτη συνεχή σεζόν θα μονομαχήσουν στους τελικούς οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς.

 

NBA Τελευταία Νέα