"Legend Stories" οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Mιχάλης Μουρούτσος

"Legend Stories" οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Mιχάλης Μουρούτσος

Gazzetta team
"Legend Stories" οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Mιχάλης Μουρούτσος

bet365

Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μιχάλης Μουρούτσος θα είναι οι πρωταγωνιστές στις επόμενες εκπομπές "Legend Stories" της Nova.

Συνεχίζονται τα εξαιρετικά αφιερώματα στο Novasportsstories, το νέο κανάλι της Nova που γράφει τη δική του ιστορία. Στο πλαίσιο των εκπομπών "Legend Stories" που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22:00, ήδη έχουν εξιστορήσει γνωστές και άγνωστες πτυχές της διαδρομής τους, οι Γιώργος Αφρουδάκης, Δημοσθένης Ταμπάκος και Δημήτρης Ιτούδης (τα αφιερώματα είναι διαθέσιμα και στην υπηρεσία NovaGO), ενώ τα επόμενα αφιερώματα που έχουν επιμεληθεί οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, θα είναι σε δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού.

Συγκεκριμένα στον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Ταεκβοντό στην κατηγορία των 58 κιλών το 2000, Μιχάλη Μουρούτσο (Τετάρτη 30/11, 22:00) και στον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μέσο και νυν τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ζιλμπέρτο Σίλβα (Τετάρτη 7/12, 22:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα