Περιμένει τρίτο παιδί ο Μπεργκ! (pics)

Περιμένει τρίτο παιδί ο Μπεργκ! (pics)

Gazzetta team
Περιμένει τρίτο παιδί ο Μπεργκ! (pics)

bet365

Η σύζυγός του Μάρκους Μπεργκ, Ζοζεφίν, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικούς της μπλογκ ότι η οικογένεια θα μεγαλώσει, αφού περιμένουν ένα νέο μέλος.

Ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού, αναμένεται να γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς, αφού η σύζυγός του Ζοζεφίν ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της οικογένειας.

Αναλυτικά την ανακοίνωση έκανε η Ζοζεφίν, μέσα από το προσωπικό της μπλογκ:

«Είμαι τόσο χαρούμενη, απίστευτα χαρούμενη. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό και επιτέλους μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας.

Είναι κάτι ανεκτίμητο για μένα και την οικογένειά μου, η οποία από τετραμελής θα γίνει… πενταμελής!

Θα παραμένουν αήττητοι οι «κυανέρυθροι» εκτός έδρας, ή ο ΠΑΣ συνεχίσει το νικηφόρο σερί; Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου. Κάνε κατάθεση τώρα και μέσω Paysafe!

Είμαι έγκυος στο τρίτο μας παιδί. Η Ζολί θα ξαναγίνει μεγάλη αδερφή και μιλάει συνέχεια για το μωρό, ενώ ο Λιονέλ θα γίνει κι αυτός μεγάλος αδερφός και δείχνει συνέχεια την κοιλιά μου, με τον πατέρα του να του εξηγεί τα πάντα.

Ο μπαμπάς είναι ο… ατσάλινος μπαμπάς, που φροντίζει να δίνει την έξτρα ενέργειά του όταν εγώ αποκοιμιέμαι.

Είναι ένας συναρπαστικός χρόνος και είμαι πανέτοιμη. Είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που η οικογένειά μας μεγαλώνει.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την οικογένεια και τι θα ήταν καλύτερο από το να έχουμε το τρίτο μας μικρό θαύμα εδώ στην αγαπημένη μας Ελλάδα;»

You make me #love

A photo posted by Josefine Ringblom Berg (@josieswall) on

JOSIESWALL.COM (Link in profile)

A photo posted by Josefine Ringblom Berg (@josieswall) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα