Καταστάσεις… ροκ!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Καταστάσεις… ροκ!

bet365

Καλό χειμώνα! Ε, ναι θα το πω! Τόσο καιρό το απέφευγα όπως η μπουμπού και η μπουμπού τα θρίλερ τρομού, αλλά πλέον δεν μπορώ να υποκρίνομαι!

Καλό χειμώνα, αφού καλοκαίρι κοιμηθήκαμε και σε άλλη εποχή ξυπνήσαμε. Αλλάζει και η ώρα την Κυριακή, θα νυχτώνει από το μεσημεριανό μας, οπότε δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να το παίζουμε καλοκαιρινές διακοπές για πάντα! Πώς είναι τα κέφια σας σήμερα; Υποθέτω πως έχετε υπάρξει και καλύτερα. Οι πιθανότητες είναι πως είτε κάπου θα γίνατε μούσκεμα, είτε θα κολλήσατε στην κίνηση λόγω βροχής, είτε θα χάλασαν τα σχέδιά σας από την απότομη αλλαγή του καιρού. Μα, ανοίξτε κι εσείς κάνα σάιτ και ενημερωθείτε…

Μην είστε σαν την Λόλα που μόνο κουτσομπολιά ψάχνει και δεν κοιτάζει ούτε τον καιρό. Έχει ο καιρός γυρίσματα που θα τραγουδούσε και η Δέσποινα Βανδή μαζί με τη μπουμπού και τη μπουμπού που είναι λιγάκι του λαϊκού. Κατά τα άλλα, όλα καλά! Σταμάτησε τώρα η βροχή εδώ, αν και είμαι σίγουρη ότι σε κάποιο άλλο σημείο θα βρέχει. Κέρδισε και ο Ολυμπιακός χθες, ο Ρομπέρτο έχει γίνει ανέκδοτο σαν τον Τσάκ Νόρις και σε περίπτωση που δεν το μάθατε, ναι, ο Ισπανός έχει πιάσει και τον Μάη. Χαχαχαχα! Να τον γνωρίσεις και στον συνταξιούχο σου φιλενάδα… Θα μπορούν με τις ώρες να συζητάνε για τα πιασίματά τους! Χαχαχαχα! Εντάξει, μέτριο ήταν!

Ροκ bodyguard!

Σήμερα θα μιλήσουμε με γρίφους… Έτσι για να είναι λίγο διασκεδαστικό μετά το χθεσινό θέμα, που κατά τη Λόλα είναι σοβαρό, αλλά θα αποφύγω τις αναλύσεις. Και φιλενάδα μου για να σου λύσω την απορία, φυσικά και μου αρέσουν τα τατουάζ, αλλά τα ξεκίνησα πριν γίνει τόσο πολύ μόδα! Δεν θα πω παραπάνω για να κρύψω μερικά χρόνια, όσο ακόμα μπορώ. Λοιπόν, είπαμε γρίφους και θα έχουμε γρίφους. Κυριακή βράδυ σε γνωστό μαγαζί του κέντρου… Χρόνια τώρα στέκι για ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες και γενικά αθλητές! Ξεσκάνε με ένα ποτό, δύο ποτά, τρία ποτά, τέσσερα ποτά, όσα αντέχει ο καθένας τέλος πάντων, για να μπουν με ηρεμία στη νέα εβδομάδα.

Εκεί ήταν βασικός ποδοσφαιριστής που Ολυμπιακού. Έπαιξε και χθες στο ματς με την Γιουβέντους και διατήρησε αυτό το πολύ ιδιαίτερο βλέμμα που έχει! Μια που σε κοιτάει και μια που τρέχεις να κρυφτείς! Χωρίς τη γυναίκα του περπάτησε στο μαγαζί, παρέα με ένα φίλο του, όμως ονόματα δεν πρόκειται να πούμε. Το πιο σημαντικό γεγονός, όμως, ήταν ο γιος προέδρου μεγάλης ομάδας! Σπουδαίο παλικάρι κι αυτό, από τα λίγα… Από τους πιο περιζήτητους εργένηδες που κατά καιρούς έχει κάνει τις καλές τις σχέσεις.

Το γεγονός ότι ήταν ο συγκεκριμένος στο μαγαζί δεν είναι και τόσο σημαντικό. Σιγά την είδηση! Το θέμα ήταν ότι είχε και μερικούς έτσι εύσωμους τύπους να τον συνοδεύουν. Τρεις στον αριθμό που είχαν διασκορπιστεί μέσα στο κλαμπ και φρόντιζαν να μην δημιουργείται κανένα θέμα. Τι δυστυχία κι αυτή βρε φιλενάδα μου… Όπου πας να έχεις και τη συνοδεία σου.

Σαν την μπουμπού και τη μπουμπού που χώρια μοιάζουν με την καλαμιά του καμπού. Με αυτή την καταπληκτική έκφραση θα σας αφήσω για σήμερα και ελπίζω να τα πούμε πάλι αύριο. Λίγο πιο στεγνοί και χαρούμενοι! Καλό μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ με μια φωτογραφία από το Στάδιο Καραϊσκάκη και τη συνηθισμένη παρέλαση που γίνεται εκεί…

 

Τελευταία Νέα