Ο Πικέ, η Σακίρα και ο Μίλαν!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο Πικέ, η Σακίρα και ο Μίλαν!

bet365

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Δευτέρα μεσημέρι, με έναν υπέροχο ήλιο να λάμπει, σε μια πανέμορφη μέρα και με τη Λόλα να έχει πάρει τα πρωινά της χάπια που τα κάνουν όλα πιο όμορφα!

Έτσι λέω να πάει αυτή η εβδομάδα για να φτάσουμε χαρωπά στην Παρασκευή και να τα βλέπουμε όλα αισιόδοξα. Εξάλλου, σε λίγο καιρό φεύγει και ο Οκτώβριος, έρχεται ο Νοέμβριος, λογικά θα έρθει και κρύο και αέρας και καλοριφέρ και πετρέλαιο και επίδομα και τα Χριστούγεννα μετά. Πάει το βγάλαμε και το 2014 φιλενάδα μου και να χαίρεσαι τον συνταξιούχο σου που ακόμα ζει. Αλήθεια, στα γενέθλια του Μητσοτάκη ήταν καλεσμένος; Ή δεν πάει σε παιδικά πάρτι??? Χαχαχαχαχα! Πολύ καλό αστείο για Δευτέρα, φανταστείτε τι έχει να γίνει από την Τρίτη!

Τίποτα δε θα γίνει, έχει Champions League και θα φάμε την εβδομάδα με τα ποδόσφαιρά τους πάλι. Ενώ στο μπασκετάκι είδατε τι ωραία που τα περνάμε; Άλλες φορές δεν αρχίζουν τα ματς, άλλες φορές δεν τελειώνουν και υπάρχει μια εναλλαγή συναισθημάτων στην υπόθεση. Όχι όλο τα ίδια και τα ίδια. Σαν την μπουμπού και τη μπουμπού που δεν είναι του παραλιακού… Σαν την Λόλα, που θα ξεκινήσει εναλλακτικά την εβδομάδα.

Κόντρα στις φήμες!

Μην δουν οι άνθρωποι ευτυχισμένο ζευγάρι. Κατευθείαν να το χωρίσουν! Ούτε ο Ιμπραήμοβιτς τέτοιο ζόρι με τη Σακίρα και τον Πικέ! Ο άσος της Μπαρτσελόνα και η διάσημη τραγουδίστρια είναι τα τελευταία χρόνια ένα καυτό θέμα για την παγκόσμια show biz. Πώς είναι για μας η Φουρέιρα με τον Σαμαρά; Ε, κάπως έτσι, απλά με μερικά εκατομμύρια παραπάνω. Οι Πακίρα, λοιπόν, όπως θα θυμάστε ότι τους είχαμε βαφτίσει παραμένουν ερωτευμένοι και το απέδειξαν με την παρουσία της Κολομβιανής στο τελευταίο ματς της Μπαρτσελόνα.

Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να περνάει κρίση στη σχέση τους και πολλοί τόλμησαν να μιλήσουν ακόμα και για χωρισμό, ενώ μάλιστα η Σακίρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί του Πικέ. Έτσι, η εμφάνιση που έγινε το Σάββατο έβαλε τέλος στις φήμες, ενώ έφερε στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά τον Μίλαν που όσο μεγαλώνει δεν μοιάζει καθόλου στον μπαμπά του. Ε, μα έτσι που τον βάφτισαν πιο πιθανό είναι να μοιάζει του Μπερλουσκόνι!! Χαχα, κι άλλο ωραίο αστείο. Φτύστε με να μην με ματιάσετε.

Αντέχει η Ελένη!

Κι επειδή μπορεί να νομίζατε ότι ήταν τυχαίος ο συνειρμός και η σύνδεση με την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Σαμαρά, σας έχω και δεύτερο θέμα. Όχι γιατί θα έπρεπε ως τώρα να γνωρίζετε ότι η Λόλα δεν κάνει τίποτα τυχαία. Οι άλλοι κάνουν και όλο μας καπελώνουν. Κι άντε την Αλεσάντρα Αμπρόζιο να την ανεχτώ… Τον Δημήτρη Μαυροειδή, όμως; Σαν πολύ πάει… Τέλος πάντων, θα το προσπεράσω και αυτό λόγω καλής θέλησης.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για ακόμα μια φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά και το πρόβλημα της απόστασης που τους ταλανίζει. «Όπου βρίσκεται εκείνος, πηγαίνω κι εγώ και τον βλέπω. Όσο μπορώ έτσι; Γιατί με τη δουλειά είναι λίγο δύσκολα» δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια, που έγινε ξανθιά και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να έχεις μια σχέση από απόσταση. Αλλά άμα υπάρχει θέληση και αγάπη, όλα γίνονται».

Μετά τον Παντελίδη και τον Ρέμο, το είπε και η Ελένη Φουρέιρα. Όλα γίνονται! Η Λόλα τι να πει μετά από τόσο φιλοσοφημένες απόψεις; Θα μιλήσει με τη σιωπή της!

 

Τελευταία Νέα