Τα κορίτσια του Καπίνο!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Τα κορίτσια του Καπίνο!

bet365

Γεια σας και χαρά σας και χρόνια πολλά στα παιδιά σας!! Σε γνωστούς, φίλους, εχθρούς και στη νίκη, νίκη και στη Θεσσαλονίκη!

Μεγάλη γιορτή σήμερα, ακόμα μεγαλύτερη στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες που παίρνουν και δώρα τα παιδιά. Η Λόλα δεν έχει παράπονο, αφού το δώρο της ήταν η επανεμφάνιση της φιλενάδας της. Μόνο το «all I want for Christmas is you» δεν πρόλαβα να τραγουδήσω και μου εμφανίστηκες. Μαζί με τον Kobe που λίγο απηυδισμένο τον βλέπω, ίσως γιατί έχει καιρό να παίξει μπάσκετ!!! Χαίρομαι που πέρασε ένα τόσο ευγενές σχόλιο και που αφήνουμε στη Λόλα την αυθεντικότητα! Για τα συναισθήματά σας απέναντι στο αγαπημένο ζεύγος δε μπορώ να πω κουβέντα. Έχετε τα δίκια σας, αλλά κι εγώ η γυναίκα τι να κάνω; Επειδή τους βαρεθήκατε να μην τους υποδέχομαι στο σπίτι μας; Αφιλόξενος άνθρωπος δε γίνομαι εγώ!

Ο Καπίνο και οι γυναίκες του!

Το πρώτο μας θέμα για σήμερα, όπως μαρτυρά και ο τίτλος, είναι για τον Παναθηναϊκό. Ευκαιρία για τον καινούργιο μας φίλο τον Kobe να πει την ατάκα του. Είναι λιγάκι αθυρόστομος, αλλά τον αγαπάμε! Ο διεθνής γκολκίπερ βρέθηκε χθες στη Λεωφόρο και παρακολούθησε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού παρέα με ξεχωριστή παρουσία. Οι κυρίες που βρέθηκαν δίπλα του διόλου δεν πτοήθηκαν από το κρύο, ντύθηκαν καλά και ζεστά και απόλαυσαν δίπλα ένα 90λεπτο ποδοσφαιρικού θεάματος!

Ο Στέφανος από το φωτορεπορτάζ φαίνεται ιδιαίτερα θερμός με τα κορίτσια, τα οποία δε γνωρίζουμε τι ακριβώς σχέση έχουν μαζί του. Σίγουρα, πάντως, δεν γνωρίστηκαν λίγο πριν το ματς.

Η εξομολόγηση της Αλέκας!

Και από τα άγνωστης ταυτότητας κορίτσια, σε μια γυναίκα με ονοματεπώνυμο και με πολύ διάσημο άντρα. Η Αλέκα Καμηλά σε μια από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις και σε ακόμα πιο σπάνια εξομολόγηση μίλησε για τις δυσκολίες που υπήρχαν στον γάμο της με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς, όταν έφτασαν ακόμα και ένα βήμα πριν τον χωρισμό. «Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω και το είπα και στον Πέτζα. Η αντίδρασή του ήταν πολύ συναισθηματική. Δεν δίστασε να μου δείξει την αγάπη του, το γεγονός ότι με είχε ανάγκη, ότι με χρειάζεται και την πρόθεσή του να προσπαθήσει για να βελτιωθεί η κατάσταση», είπε η Αλέκα στο περιοδικό «Εγώ» και προσπάθησε πολύ δεικτικά να εξηγήσει πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη το πρόγραμμα του Σέρβου βετεράνου σταρ.

«Οργάνωνα μέχρι και τις εγκυμοσύνες μου βάσει του προγράμματος του NBA! Να γεννήσω, να έρθει ο Peja, να δει το παιδί δύο μέρες και να φύγει για τους αγώνες. Έτσι γίνονταν αυτά». Μετά την απόφαση του Στογιάκοβιτς να εγκαταλείψει την ενεργό δράση η σχέση τους πέρασε σε άλλο επίπεδο, κάτι που απολαμβάνει παρότι πλέον υπάρχουν και τα παιδιά στην εξίσωση. «Αυτό τον καιρό συστηνόμαστε από την αρχή με τον Peja. Και αυτό είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον, με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων. Αυτό που ζούμε αυτήν τη στιγμή με τον άντρα μου είναι κάτι το συγκλονιστικό που μου δίνει ζωή».

Συγκλονιστική η Λόλα σήμερα… Έχουμε και συγκλονιστικές φωτογραφίες του Αντώνη Νικοπολίδη, του Άγγελου Μπασινά, αλλά και του Μιχάλη Σηφάκη για να σας κατευοδώσουμε για το Σαββατοκύριακο. Να περάσετε καλά και προσοχή μην κρυώσετε!! Ραντεβού μαζί με την Αννούλα του χιονιά...

 

Τελευταία Νέα