Καλοκαίρι και νησιά!

Καλοκαίρι και νησιά!

bet365

Καλημέρα!!! Ίσως να μην με περιμένατε σήμερα, αλλά εγώ ήρθα! Λιγάκι πιο καμένη από χθες και όχι από τον ήλιο. Κι απ’ ό,τι διαπιστώνω λιγότερο… καμένη από τον φίλτατο Wayne, που τώρα πρόσεξα τα σχόλιά του.

Καλέ φιλενάδα, τι έχει πάθει τούτος; Μεγάλη ζημιά του έκανε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και μάλλον πιστεύει ότι είναι ο συνταξιούχος σου. Στο είπα ξανά, αλλά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Εγώ φίλε μου να πάρω ταξί και να πάω στο τρελάδικο, να πάω και οδηγώντας δεν έχω πρόβλημα, όμως άλλο η Λόλα και άλλο η MrsM.. Άλλο η μπουμπού και άλλο η μπουμπού, παρότι είναι του μισού-μισού. Δεν μπορώ να καταλάβω φιλενάδα μου πως έβγαλε τέτοιο συμπέρασμα ο νευρικός, που να τον προσέχεις γιατί αρχίζει και με φοβίζει. Όπως με φοβίζει αύριο που κυκλοφορούν τα περιοδικά να μείνω χωρίς θέματα, γιατί θα σας τα έχω γράψει όλα σήμερα!

Μύκονος και Σπέτσες!

Εκεί που ήμουν απελπισμένη και πίστευα ότι δε θα βρω τίποτα να σας γράψω σήμερα, έκανα ένα κλικ και μπήκα στο αγαπημένο entertv.gr. Κι εκεί όλα τα καλά τα παλικάρια είχαν πάει για βουτιές. Πλούσιο το φωτορεπορτάζ φιλενάδα μου, όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου. Ο Γιάννης Μανιάτης με τον Χρήστο Χολίδη στη Μύκονο, όπου φυσικά ήταν και η σύζυγος του άσου του Ολυμπιακού, Ιωάννα Γάλλη. Στο νησί των ανέμων βρίσκεται αυτή την εποχή και ο Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με τη Βάσω Στασινού και τα παιδιά τους και όπως το συνηθίζουν θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο κοσμοπολίτικο νησί.

Ιδιαίτερα κοσμικά και… αληθινά είναι τα πράγματα και στις Σπέτσες. Εκεί συναντάμε τον Γιάννη Γκούμα με την Πόπη και με τα παιδιά τους, να παίζουν στο νερό και να περνάνε ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές, όπως όλοι περιμένουμε να περάσουμε.

Με λίγα λόγια, αλλά πολλές φωτογραφίες θα σας αφήσω για σήμερα και θα δώσουμε ραντεβού πάλι αύριο. Φεύγω τώρα να ξεκινήσω το τρέξιμο γιατί η μπουμπού με τη μπουμπού μού έχουν συννεφάκι με to do!

 

Τελευταία Νέα