Το δουλεύει το μπαστούνι…

Το δουλεύει το μπαστούνι…

bet365

Κοιτάξτε το ρολόι… Αμέ! Κοιτάξτε το ξανά! Ναι, δεν κάνετε λάθος! Είναι λίγο πριν τις εννέα το πρωί, το γράφω και ολογράφως, και είναι η Λόλα ξύπνια!

Με τέτοιες ζέστες και τόση υγρασία κοιτάξτε μη τυχόν και αρχίσει να ανεβάζει θέματα και κατά τις 6π.μ., πριν καν πιάσει δουλειά ο συμμαθητούλης! Παρασκευή σήμερα και τίποτα δεν μας το χαλάει… Σχεδόν τίποτα, αφού κάπου πήρε το μάτι μου βροχές και καταιγίδες, αλλά θα κρατήσω αυτή τη θετική διάθεση που έχω και θα διώξω όλα τα συννεφάκια μακριά. Μόνο ένα θα κρατήσω, για να θυμηθώ όσα πρέπει να κάνω! Πώς είστε στην τελευταία Παρασκευή του Ιουλίου; Πιθανότατα όπως θα είστε και στην πρώτη Παρασκευή του Ιουλίου, αλλά είπαμε να το κάνουμε λίγο πιο δραματικό!

Για σήμερα, δεν έχουμε πολλά… Λίγα και καλά, θα είμαι σύντομη και περιεκτική γιατί θέλω να προλάβω τη μπουμπού και τη μπουμπού πριν φύγουν για κρουαζιέρα του νησιού. Δεν έχουμε και πολλά θέματα είναι η αλήθεια, έπεσε λίγο και η Μύκονος. Βέβαια, με ενημέρωσαν πως όλος ο καλός ο κόσμος εκεί είναι, αλλά μια φωτογραφία, ένα βίντεο, ένα αποδεικτικό στοιχείο… Τίποτα! Και ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης σου λέει με την καλή του στα στενά της βόλταραν και η Νεσχάν με τον Σιδηράκη διαρκείας έχουν βγάλει, αλλά λόγια, μόνο λόγια. Γι’ αυτό και θα ασχοληθώ με τις εικόνες.

Τι έχουμε για σήμερα; Γκολφ! Ξέρω, το είχαμε ξανά το θέμα, όμως τώρα έχουμε και φωτογραφίες. Κι επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, σκεφτείτε πόσα πολλά θα σας πει σήμερα η Λόλα και μην είστε αχάριστοι. Μέχρι και αύξηση μπορώ να ζητήσω, τόσα που θα γράψω. Έχουμε, λοιπόν, και πάλι τους αγαπημένους μας διεθνείς από το Costa Navarino και το διάσημο τουρνουά γκολφ που διεξάγεται εκεί. Κοίτα φιλενάδα μου χάρη τον Γιώργο Σαμαρά. Ευτυχώς που δε θα κοιτάει και η Κατερίνα, μην ξανακυλήσει το κορίτσι τώρα που έγιανε. Έχουμε και Κονέ, έχουμε και Σηφάκη, έχουμε και Μπρούνο Τσιρίλο με Έλενα Ασημακοπούλου, αλλά όχι από Καλαμάτα. Εδώ στη γειτονιά ήταν σε ένα πάρτι που έκανε το «ΟΚ».

Ωραία… Χάρηκα για το χρόνο που περάσαμε μαζί και ραντεβού και πάλι τη Δευτέρα. Ο μήνας θα ‘ναι διαφορετικός, το ίδιο ελπίζουμε και για τη Λόλα! Ατουταλέρ ή αταλερτού που θα έλεγε και η μπουμπού με τη μπουμπού.

 

Τελευταία Νέα