«Κράξιμο» στην Σπυροπούλου για τα 5 χλμ. που ΔΕΝ έκανε στον Μαραθώνιο!

Gazzetta team
«Κράξιμο» στην Σπυροπούλου για τα 5 χλμ. που ΔΕΝ έκανε στον Μαραθώνιο!

bet365

Τι το θελε να πάει στον Μαραθώνιο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μάλλον καλύτερα, τι ήθελε τα ποσταρίσματα στα social media;

Ένας κακός χαμός έγινε – και όχι άδικα – στα social media με την όμορφη παρουσιάστρια που έχει τόση σχέση με το τρέξιμο, όση ο νικητής του Μαραθωνίου Κώστας Γκελαούζος με την πασαρέλα.

Η Κωνσταντίνα, όπως κάνουν στην πλειονότητά τους οι… celebrity, στήθηκε στην γραμμή εκκίνησης των 5 χλμ. , έφυγε με στυλ σαν σφαίρα και στη συνέχεια… έκοψε δρόμο και βρέθηκε στον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο μέσα σε 23 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το θέμα για τους κλέφτες του Μαραθωνίου που θέλουν απλά τη φωτογραφία και το μετάλλιο.

Διότι όσοι έχουν τρέξει έστω και μια φορά στη ζωή τους, μπορούν να καταλάβουν ότι ρυθμό 4:48 η Κωνσταντίνα μπορεί να έχει ίσως σε άλλες δραστηριότητες και όχι στο τρέξιμο, ενώ από τα επίσημα αποτελέσματα φαίνεται ότι παρέλειψε να περάσει από τα σημεία χρονομέτρησης.

Φάνηκε δηλαδή στην αρχή και στο τέλος, ενώ ενδιάμεσα… διακτινίστηκε.

Πάντως το… κόψιμο δρόμου δεν της βγήκε σε καλό. Πιο τίμιο θα ήταν να τερματίσει περπατώντας μετά από καμιά ώρα. Θα είχε γλιτώσει και το κράξιμο από τους δρομείς που… ξεσπάθωσαν τόσο στο προφίλ της, όσο και στη σελίδα εταιρείας αθλητικών ειδών που την «έντυσε» και δημοσιοποίησε τη φωτογραφία της.

πηγή: runfun.gr

 

Τελευταία Νέα