Μαράια Ρίντλσπριγκερ: Αυτή είναι η κοπέλα του Αντετοκούνμπο! (pics)

Μαράια Ρίντλσπριγκερ: Αυτή είναι η κοπέλα του Αντετοκούνμπο! (pics)

Αντωνία Σπανού
Μαράια Ρίντλσπριγκερ: Αυτή είναι η κοπέλα του Αντετοκούνμπο! (pics)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μας παρουσίασε για 2η φορά την αγαπημένη του και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει την Μαραία Ρίντλσπριγκερ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό το μακρινό Μιλγουόκι για να αφοσιωθεί στο μπάσκετ.

Εκεί έμελε να είναι γραφτό του να συνδέσει την προσωπική του πορεία με την πόλη, αλλά και τους Μπακς.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό μέσα στο παρκέ τα πηγαίνει εξαιρετικά και όπως φαίνεται, χωρίς ποτέ να προκαλέσει, τα πηγαίνει εξαιρετικά και εκτός παρκέ.

Ο Giannis μας εμφάνισε για δεύτερη φορά την αγαπημένη του και το gazzetta.gr βρήκε ποια είναι η νεαρή που έχει «κλέψει» την καρδιά του Έλληνα παίκτη.

Μετά την γλυκιά φωτογραφία στα γενέθλια της ο Αντετοκούνμπο ανέβασε χθες το βράδυ φωτογραφία με την κοπέλα του αγκαλιά και φόντο την Ακρόπολη. Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης βρήκε την ευτυχία στην αγκαλιά της Μαράια Ρίντλσπρινγκερ.

Η νεραή κοπέλα έχει γεννηθεί στις 17/9 του 1992 και ήταν αθλήτρια του βόλεϊ. Η πόλη καταγωγής της είναι το Φρέσνο της Καλιφόρνια και έπαιζε βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Από εκεί αποφοίτησε το 2013 και όπως φαίνεται το... μικρόβιο του αθλητισμού δεν την αφήνει.

Από το 2014 και μετά η Μαράια εργάζεται σαν ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations». Το νεαρό ζευγάρι φροντίζει να είναι απόλυτα διακριτικό και να κρατάει την σχέση του μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Γιάννη να είναι εκείνος που έχει φροντίσει να μας γνωρίσει (με το σταγονόμετρο) την κοπέλα που τον κάνει ευτυχισμένο εκτός παρκέ.

Δείτε την κοπέλα του «Giannis»:

Partners in crime partners in life. #wcw

A photo posted by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

I love you! Happy Birthday Sweetheart

A photo posted by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

 

NBA Τελευταία Νέα