Η ξανθιά κυρία πίσω από τη μεταγραφή Βέρνμπλουμ (pics)

Η ξανθιά κυρία πίσω από τη μεταγραφή Βέρνμπλουμ (pics)

Η ξανθιά κυρία πίσω από τη μεταγραφή Βέρνμπλουμ (pics)

bet365

Ποια είναι η Νίνα Βέρνμπλουμ, που όπως φαίνεται παίζει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 32χρονου Σουηδού χαφ στον ΠΑΟΚ. Το gazzetta.gr έχει κάποιες απαντήσεις…

Ο ΠΑΟΚ κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να πείσει τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος από το πρωί της Παρασκευής (3/8) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι» και να βάλει την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο (με πάγιες απολαβές άνω του 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο) που του προσφέρουν οι «ασπρόμαυροι».

Το πολύκροτο σήριαλ του φετινού καλοκαιριού φαίνεται πως έχει και άλλα «επεισόδια» και κυρίως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να πείσουν και τη σύζυγό του, Νίνα, η οποία ταξίδεψε μαζί του στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του Σουηδού ποδοσφαιριστή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και έχουν δύο παιδιά, τον Μιλ και την Πέννι, ενώ η μαμά του σπιτιού είναι αυτή που παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις. Η Νίνα Βέρνμπλουμ δεν είναι μοντέλο, δεν είναι καν ηθοποιός ή τραγουδίστρια, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, εργαζόταν ως υπεύθυνη ενός καφέ πριν γνωρίσει τον Πόντους. Αργότερα ασχολήθηκε με το διαδίκτυο ως blogger και έχει αναλάβει να μεγαλώσει τα δύο παιδιά τους, όσο ο σύζυγος παίζει μπάλα και λείπει διαρκώς σε ταξίδια. Είναι αυτή που θα αποφασίσει για το αν η Θεσσαλονίκη ταιριάζει στα «θέλω» της οικογένειας, που ύστερα από έξι χρόνια άφησε την παγωμένη Μόσχα για να βρει ο μπαμπάς μια ομάδα σε πιο ζεστά κλίματα.

Χαριτολογώντας και θέλοντας περισσότερο να μην μπει στην ουσία του θέματος, ο Βέρνμπλουμ είχε πει σε μια πρόσφατη συνέντευξη του πως «η Νίνα θέλει να ξέρει και να σχεδιάζει, έχει περισσότερο χρόνο να σκεφτεί το μέλλον μας, αλλά είναι απίστευτα αγχωμένη, χρειάζεται λίγο περισσότερο έλεγχο από ότι εγώ, που όπως λέω δε θα τρελαθούμε κιόλας. Θα τελειώσει η σεζόν, θα πάμε διακοπές και θα αποφασίσουμε, έχουμε όλον τον χρόνο του κόσμου δικό μας».

Το χειμώνα του 2012 ο Πόντους Βέρνμπλουμ άφηνε την Ολλανδία και την ΑΖ καταλήγοντας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντί 6,5 εκατ. ευρώ. Αυτή που είχε αποκαλύψει-ανακοινώσει την είδηση περί οριστικής συμφωνίας ήταν η σύζυγός του, Νίνα, στο blog που διατηρούσε εκείνη την εποχή!

Το ίδιο πάνω-κάτω σκηνικό είχε στηθεί και το καλοκαίρι του 2014. Τότε, η Νίνα Βέρνμπλουμ περίμενε να αποχωρήσουν από την κρύα Μόσχα, αλλά ο Πόντους δεν μπορούσε να αρνηθεί το τετραετές συμβόλαιο που του είχε προτείνει η ΤΣΣΚΑ. Τελικά άλλαξαν σπίτι, μετακόμισαν σε μια περισσότερη φιλική περιοχή της ρωσικής πρωτεύουσας και έγινε πιο άνετη η ζωή τους.

Να δούμε, αν και πότε θα προσπεραστεί το τελευταίο εμπόδιο, αυτό με την κατοικία που αναζητείται κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, πριν «πέσουν» οι υπογραφές και ολοκληρωθεί μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΠΑΟΚ. «Cherchez la femme»…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα