Ο χρόνος σταμάτησε στις 4:15 το πρωί… (pics & vid)

04.10.1999: H ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΞΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο χρόνος σταμάτησε στις 4:15 το πρωί… (pics & vid)

Ο «μαύρος» Οκτώβρης του ΠΑΟΚ, η μέρα που ταξίδεψαν στη γειτονιά των αγγέλων, τα έξι αετόπουλα, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο...

Ο χρόνος σταμάτησε στις 4:15 το πρωί… (pics & vid)

Η κοιλάδα των Τεμπών, εκείνο το ξημέρωμα της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 1999 βάφτηκε με το αίμα των έξι αετόπουλων, που έφυγαν από τη ζωή, με το μνημείο στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης να στέκεται πάντα εκεί, όπου σταμάτησε ο δρόμος για αυτές τις έξι ψυχές και να μας θυμίζει σ’ όλους μας την παρουσία τους.

Ξημερώματα Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 1999 τα λεωφορεία των οπαδών του «Δικεφάλου» επέστρεφαν στη βάση τους ύστερα από το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Δύο χιλιόμετρα πριν από τα διόδια των Τεμπών, σχεδόν μιάμιση ώρα πριν τον τελικό προορισμό, το τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας «Relax Travel», στο οποίο επενέβαιναν 77 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι περισσότεροι μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού, έχει ραντεβού με το θάνατο. Ο οδηγός του πούλμαν του επιχειρεί προσπέραση, ωστόσο μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούεται με διερχόμενο φορτηγάκι και ρίχνει το όχημα στα δεξιά του δρόμου. Το λεωφορείο αναποδογυρίζει και σκορπά το θάνατο, καθώς 6 φίλοι της ομάδας και ο οδηγός του αγροτικού φορτηγού χάνουν τη ζωή τους.

Το ρολόι έδειχνε 4:15 το πρωί. Ο ΠΑΟΚ θρηνούσε…

Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, ετών 20, Δημήτριος Ανδρεαδάκης, ετών 25, Χριστίνα Τζιόβα, ετών 18, Αναστάσιος Θέμελης, ετών 22, Γεώργιος Γκανάτσιος, ετών 17, Κυριάκος Λαζαρίδης, ετών 17. Αθάνατοι…

Το βίντεο «ΠΑΟΚ, η πόλη της σιωπής» καταγράφει τις δύσκολες στιγμές, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο…

Best of internet