Το διπλό «χτύπημα» του Τοροσίδη στην ΑΕΚ! (vid&pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το διπλό «χτύπημα» του Τοροσίδη στην ΑΕΚ! (vid&pics)

bet365

Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1 χάρη στα δύο πανέμορφα γκολ του Βασίλη Τοροσίδη! To gazzetta.gr θυμάται...

Πέρασαν επτά χρόνια από το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, που βρήκε θριαμβευτές τους ερυθρόλευκους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος σκοράρει δις και δείχνει τον δρόμο της νίκης στην ομάδα του.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο ματς, με τον Σκόκο να είναι το... πρώτο της βιολί, ενώ στο 39' η Ένωση φώναξε για πέναλτι που έκανε ο Μέλμπεργκ, με τον Δαλούκα να αφήνει να συνεχιστεί το ματς.

Στο 43', από τη σέντρα του Λεονάρντο, ο νυν δεξιός μπακ της Μπολόνια (έπαιξε δεξί χαφ σ' αυτό το ματς) παίρνει την κεφαλιά ανάμεσα από δύο αντιπάλους του και ανοίγει το σκορ, ενώ στο 55' ο «Τόρο» παίρνει την μπάλα από τον Μάκο, κάνει μια όμορφη κούρσα, η οποία ξεκινά πίσω από το κέντρο και... οπλίζει το δεξί του, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Σάχα.

Σε 2-1 μείωσε ο Νέμεθ, μέσα από την περιοχή με όμορφη πλασέ, βάζοντας... δύσκολα στην ομάδα του Ζίκο, μιας και ακόμη το ματς είχε δρόμο.

Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το ντέρμπι.

Κατά την αποχώρησή τους, Ντιόγκο - Γκερέιρο ήταν αγκαλιασμένοι, ενώ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς συνεχάρη τους νικητές. Αναμφισβήτητα όμορφες εικόνες. Εικόνας που πρέπει να βλέπουμε συχνά στα ντέρμπι και όχι μόνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Χουανφράν, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Μάκος (61' Μαντούκα), Καφές (82' Παυλής), Γκερέιρο, Σκόκο, Νέμεθ (79' Λεονάρντο), Μπλάνκο

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μπράβο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο, Λεντέσμα, Ζαϊρί (70' Στολτίδης), Ντουντού, Τοροσίδης (82' Γκαλίτσιος), Ντιόγκο (89' Μήτρογλου)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα