Συστήθηκε με ... δύο γκολ ο Σκόουλς! (vid)

Συστήθηκε με ... δύο γκολ ο Σκόουλς! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Συστήθηκε με ... δύο γκολ ο Σκόουλς! (vid)

bet365

Ήταν ένας από αυτούς που σκόραραν στο ντεμπούτο τους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πολ Σκόουλς πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση σαν σήμερα, το 1994, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ!

Ο «εγκέφαλος» του παιχνιδιού των «κόκκινων διαβόλων», ένα από τα μέλη της περίφημης πλέον «Τάξης του '92» με τους Μπέκαμ, Γκιγκς, Μπατ και τα αδέρφια Νέβιλ, σαν σήμερα, 21/9/1994 έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όπως έκανε με αρκετούς πιτσιρικάδες, παίζοντας φυσικά τον δικό του ρόλο στη δημιουργία της «Τάξης του '92», διέκρινε το ταλέντο του κοκκινομάχη χαφ, του έδωσε την ευκαιρία και αυτός, κατάφερε να τον ανταμείψει από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι για να αποτελεί πλέον, εν έτει 2016, ζωντανό θρύλο του συλλόγου.

Τότε, στις 21/9/1994, σε παιχνίδι με την Πορτ Βέιλ για το Λιγκ Καπ, πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης με σκορ 2-1, πραγματοποιώντας εκπληκτικό ντεμπούτο!

«Ο Σκόουλς ήταν πάντοτε ήρεμος και χαμηλών τόνων... Δούλευε σκληρά, ήταν εκπληκτικός μέσα στο γήπεδο, αλλα όσα γκολ κι αν πετύχαινε, ακόμα κι αν πανηγύριζε την κατάκτηση τίτλου, μόλις έμπαινε ξανά στα αποδυτήρια είχε τελείωσε γι' εκείνον η στιγμή. Έσκυβε ξανά το κεφάλι και συνέχιζε τη ζωή του... Δεν έμενε στον θρίαμβο, αλλά συνέχιζε» θυμούνταν και εξιστορούσαν οι άλλοτε συμπαίκτες του...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα