Το χατ-τρικ του Αναστόπουλου επί του Παναθηναϊκού στην παράταση (vid&pics)

Το χατ-τρικ του Αναστόπουλου επί του Παναθηναϊκού στην παράταση (vid&pics)

bet365

Σαν σήμερα το 1983, ο Ολυμπιακός επικράτησε του παναθηναϊκού με 4-0 για τους «16» του Κυπέλλου με τον Αναστόπουλο να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του με χατ-τρικ στην παράταση.

Πριν από 33 χρόνια, ο Νίκος Αναστόπουλος, με ένα αλησμόνητο σόου στην παράταση, χαρίζει στον Ολυμπιακό μια πανηγυρική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού και στέλνει την ομάδα του στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ηττηθεί στο πρώτο ματς της Λεωφόρου με 1-0 για τους «16» του Κυπέλλου, έπρεπε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Ο Κουσουλάκης είναι αυτός που σκοράρει στο 58' και οδηγεί το ματς στην παράταση.

Κάπου εκεί, είναι η ώρα του Νίκου Αναστόπουλου. Στο 4ο λεπτό της παράτασης κάνει το 2-0 κι η παράσταση του θρυλικού «μουστάκια» συνεχίζεται. Στο 115' γίνεται το 3-0 και το χατ-τρικ του ολοκληρώνεται στο 120'.

Ετσι, η ομάδα του Πειραιά κάνει... πάρτι με τον «Αναστό» να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σαργκάνης, Γούναρης, Βαμβακούλας, Στ. Παπαδόπουλος, Μίχος, Περσίας (106' Ξανθόπουλος), Κουσουλάκης, Άλμπερτσεν, Αναστόπουλος, Μητρόπουλος, Ορφανός (70' Λεμονής).

Παναθηναϊκός: Κωνσταντίνου, Μπέριος, Κυράστας, Καψής, Καρούλιας, Λιβαθηνός (105’ Αναστασιάδης), Δημόπουλος, Ρότσα, Δοντάς, Μαυρίδης, Λα Λινγκ (80’ Χαραλαμπίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα