Όταν ο Θ(ε)ωμάς... οργίαζε με το Αιγάλεω! (vid)

Όταν ο Θ(ε)ωμάς... οργίαζε με το Αιγάλεω! (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Θ(ε)ωμάς... οργίαζε με το Αιγάλεω! (vid)

bet365

Σαν σήμερα, το 1985, ανάγκασε τις εφημερίδες να γράψουν Μαύρος-Αιγάλεω 5-2, με πέντε γκολάρες από τον σπουδαίο επιθετικό της ΑΕΚ.

Ήταν 27 Γενάρη του 1985 και η ΑΕΚ φιλοξενούσε το Αιγάλεω, με τον σύλλογο από τα Δυτικά προάστια να κάνει ένα μεγάλο λάθος. Πήρε το προβάδισμα στο σκορ... Τότε, λοιπόν, ο Θωμάς Μαύρος πήρε το «όπλο» του και τρέλανε τον κόσμο. Με ένα πραγματικό σόου, ξεσήκωσε την κερκίδα, που φώναζε «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός».

Με πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι, έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που γνώρισε την απόλυτη αποθέωση ακόμα και από τον Τύπο, που την επομένη έγραφε «Μαύρος-Αιγάλεω 5-2», αποτυπώνοντας ρεαλιστικά την εικόνα της αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα