Σαν σήμερα: Ξανά διακοπή σε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με το γκολ του Αμπντούν (pics& vids)

Gazzetta team
Σαν σήμερα: Ξανά διακοπή σε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με το γκολ του Αμπντούν (pics& vids)

bet365

Eφτά χρόνια πριν είχαμε ξανά διακοπή σε ντέρμπι αιωνίων. Το γκολ του Αμπντούν, οι κινήσεις του Τάσου Κάκου και οι φωτογραφίες του Βαλβέρδε!

Το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν τελείωσε ποτέ την Κυριακή το βράδυ. Ο Γκερέρο σκόραρε στο 53' και είχαμε διακοπή στο 70'. Το εκπληκτικό είναι πως στις 18 Μαρτίου του 2012 είχαμε ξανά διακοπή στο ελληνικό clasico. Πάλι στο ΟΑΚΑ, πάλι με τον Ολυμπιακό να προηγείται στο 51' με τον Αμπντούν.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τότε συνέχισαν τα επεισόδια (είχαν κάνει από το πρώτο ημίχρονο, ενώ το δεύτερο άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση) και ο Τάσος Κάκος έστειλε τους παίκτες στ' αποδυτήρια.

Το ματς δεν άρχισε ποτέ, το ματς πήγε στον Ολυμπιακό με 3-0 και τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τελευταία του θητεία στην Ελλάδα να βγαίνει μετά από αρκετή ώρα ξανά στον αγωνιστικό χώρο και να γεμίζει με φωτογραφίες την φωτογραφική μηχανή του για το άλμπουμ του.

Οι συνθέσεις
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος (46’ Βύντρα), Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο (56’ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Ζέκα (75’ Τοτσέ), Κουίνσι.
ΟΣΦΠ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Μοδέστο (75’ Μαρκάνο), Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μακούν, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς (62’ Τζεμπούρ), Μιραλάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα