To «αιώνιο» ντέρμπι που είχε γίνει στις 11 Νοεμβρίου! (vid)

Αντώνης Σαούλης
To «αιώνιο» ντέρμπι που είχε γίνει στις 11 Νοεμβρίου! (vid)

bet365

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είχαν κοντραριστεί ξανά όταν το ημερολόγιο έδειχνε 11 Νοεμβρίου με τους «ερυθρόλευκους» να νικάνε με 3-2...

Αυτό θα είναι το 158ο ντέρμπι «αιωνίων». Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Κι όμως! Ματς στις 11 Νοεμβρίου έχει ξαναγίνει μόλις μία φορα. Το μακρινό 1962. Τότε ο Ολυμπιακός φιλοξενούσε τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Α' Εθνικής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μπροστά σε 22.839 φιλάθλους...

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και πήραν τη νίκη με 3-2 με τον Σιδέρη να σημειώνει δύο γκολ και τον Ολυμπιακό να ανεβαίνει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Γρηγοριάδης στο 12', ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Λουκανίδη στο 32' πριν ο Σιδέρης δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό (46' και 83'). Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Λινοξυλάκης στο 84'.

Πάντως το βίντεο σε ταξιδεύει 56 χρόνια πίσω σε μια άλλη εποχή...

Οι συνθέσεις:
Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι : Τσανακτσής, Πολυχρονίου, Σημαντήρης, Στεφανάκος, Γρηγοριάδης, Μίλησης, Μπαρμπαλιάς, Παπάζογλου Α., Σιδέρης, Ψύχος, Παπάζογλου Κ.

Για τον Παναθηναϊκό έπαιξαν οι: Βουτσαράς, Ανδρέου, Λινοξυλάκης, Λουκανίδης, Καμάρας, Δομάζος, Πιτυχούτης, Τουμπέλης, Θεοφάνης, Πανάκης, Παπαεμμανουήλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα