O Ζιοβάνι θυμήθηκε ένα από τα πιο μαγικά του γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid)

O Ζιοβάνι θυμήθηκε ένα από τα πιο μαγικά του γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Σαν σήμερα το 1999, ο Ολυμπιακός πέτυχε μια επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 4-1 κι ο Ζιοβάνι θυμήθηκε ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχει σημειώσει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ και σούπερ αποδόσεις στο Europa League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

8/11 του 1999: Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει μαγικά τη σεζόν μετρώντας στο πρωτάθλημα 6 σερί νίκες και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ στον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπαίνει με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 31' το σκορ είναι 4-0 με τα γκολ των Γιαννακόπουλου, Νινιάδη και Αμανατίδη.

Κερασάκι στην τούρτα η σούπερ λόμπα του Ζιοβάνι έξω από την περιοχή με την οποία κρεμάει τον Άντε Τσόβιτς.

Το σκορ 4-0 κι ο ΠΑΟΚ το μόνο που καταφέρνει είναι να μειώσει σε 4-1 με τον Φρατζέσκο στο 76'.

Ο Βραζιλιάνος μάγος μάλιστα θυμήθηκε αυτό το πανέμορφο γκολ του ποστάροντας γράφοντας στο Instagram: «Ενα από τα γκολ που σημάδεψαν το πέρασμά μου στον Ολυμπιακό».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπάγεβιτς): Ελευθερόπουλος, Αμανατίδης, Άντζας, Καραταΐδης, Μαυρογενίδης, Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης, Πασσαλίδης (76' Καραπιάλης), Ζάχοβιτς (64' Πουρσανίδης), Γιαννακόπουλος, Ζιοβάνι (82' Γκόγκιτς)

ΠΑΟΚ (Χάαν): Τσόβιτς (46' Μιχόπουλος), Μπάντοβιτς, Ντόλμπεργκ, Καφές (Γεωργιάδης), Κωνσταντινίδης, Μαχαιρίδης, Μαραγκός, Νάγκμπε, Σάμπρι (63' Φρατζέσκος), Βαλέντσια, Βρύζας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα