Οταν ο ΟΦΗ άφηνε εκτός την Ατλέτικο και τρέλαινε την Ευρώπη (vid)

Οταν ο ΟΦΗ άφηνε εκτός την Ατλέτικο και τρέλαινε την Ευρώπη (vid)

Gazzetta team
Οταν ο ΟΦΗ άφηνε εκτός την Ατλέτικο και τρέλαινε την Ευρώπη (vid)

bet365

Πριν από ακριβώς 25 χρόνια ο ΟΦΗ νικούσε 2-0 την Ατλέτικο στο Γεντί Κουλέ και έπαιρνε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κι όμως είχε συμβεί! Παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στην Μαδρίτη με 1-0 (με το γκολ του Λουίς Γκαρσία στο 60') ο ΟΦΗ πήρε μεγάλη πρόκριση που γράφτηκε στην ιστορία.

Το ημερολόγιο έγραφε 2 Νοεμβρίου του 1993 όταν η ομάδα του Ευγένιου Γκέραρντ έκανε την μεγάλη ανατροπή και έπαιρνε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Τα γκολ των Μαχλά και Τσιφούτη ήταν αρκετά για να νικήσει ο ΟΦΗ 2-0 και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Την ιστορική επέτειο θυμήθηκε και ο ΟΦΗ μέσω Instagram, αναρτώντας φωτογραφία με δημοσιεύματα της εποχής και με το «μήνυμα»: «Σαν σήμερα... Η μεγάλη πρόκριση...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα