Όταν η Σίτι ταπείνωσε με 6άρα τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Gazzetta team
Όταν η Σίτι ταπείνωσε με 6άρα τη Γιουνάιτεντ! (vid)

bet365

Ήταν 22/10 του 2011 όταν η Σίτι έριχνε 6 γκολ στη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» κι ο Μπαλοτέλι απαντούσε στην κριτική που δεχόταν για τη συμπεριφορά του με δύο γκολ και το μήνυμα «γιατί πάντα εγώ;». Το gazzetta.gr θυμάται.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σαν σήμερα το 2011, η Γιουνάιτεντ φιλοξένησε στο «Ολντ Τράφορντ» τη συμπολίτισσα Σίτι.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν εκκωφαντική και κατάφερε να ταπεινώσει τη Γιουνάιτεντ πετυχαίνοντας 6 γκολ, μετατρέποντας το «Θέατρο των ονείρων» σε μια εφιαλτική παράσταση για τους «κόκκινους διαβόλους».

Μόλις στο 22' ο Μπαλοτέλι ανοίγει το σκορ. Σηκώνει την εμφάνισή του και εμφανίζεται το μήνυμα «Why always me» (γιατί πάντα εγώ;).

Γιατί, ρε Μάριο, μια μέρα πριν πήγες να κάψεις το σπίτι σου παίζοντας με βεγγαλικά.

Ο Ιταλός ωστόσο, πέταγε φωτιές και εντός γηπέδου και στο 60' κάνοντας το 2-0. Καθοριστικό συμβάν για τη συνέχεια, η αποβολή του Έβανς στο 47'.

Ο Αγουέρο έκανε το 3-0 στο 69' κι ο Σκόουλς μείωσε σε 3-1 στο 81'.

Από το 89' μέχρι το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων οι σημείωσαν άλλα τρία γκολ με τον Τζέκο και τον Σίλβα.

Μετά το 1930, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Γιουνάιτεντ δέχεται πάνω από 5 γκολ. Τότε είχε χάσει από τη Νιούκαστλ με 4-7 κι η Σίτι ήρθε να της θυμίσει πως είναι να χάνεις με τόσο μεγάλο σκορ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Φλέτσερ, Άντερσον (65' Φιλ Τζόουνς), Νανί (66' Χαβιέρ Ερνάντες), Άσλεϊ Γιανγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι, Μίλνερ (89' Κολάροβ), Νταβίντ Σίλβα, Αγουέρο (75' Νασρί), Μπαλοτέλι (70' Τζέκο).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα